Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14feb/112

Prijsvragen-Freaks bestaat 7 jaar!

Zondag 13 Februari – Maandag 14 Februari
Gisteren kwam het er niet meer van te loggen dus nu maar beide dagen even.
We waren weer erg vroeg op en Johannes mocht uitslapen vandaag.
Lianno deed samen met mij de dieren en ging met zijn vriendjes spelen en wij gingen verder met opruimen, inpakken en dat gaat goed.
Einde van de middag moest Lianno alweer terug, weekend is erg kort hoor.
Op de groep nog wat zitten kletsen en koffie gedronken en toen terug naar huis, waar we ongezond pizza (Calzone) bestelde met een ijsje toe.
Niet veel later werd ik van het ene op het andere moment erg beroerd, misselijk, moe, rillingen dus om half 8 onder de douche en meteen mijn bed in.
Maandagmorgen werd ik om 10 uur weer wakker, ik was dus erg moe en had slaap nodig.
Johannes was al naar zijn werk en ik stond op en begon de dag.
Het is Valentijnsdag vandaag, ik doe daar niet veel mee en Johannes ook niet we weten wat we voor elkaar voelen en dat is ook genoeg.
Mijn vader belde en we kletsten even bij, maar ik was niet erg lekker had wat koorts, moe, misselijk en deed heel rustig aan.
Belde met Nienke dat was echt nodig en rommelde langzaam wat in huis, deed de dieren en langzaam voelde ik me opknappen en hopelijk blijft dat zo.
Johannes kwam op tijd naar huis en de dag was zo om, we aten makkelijk soep en keken wat tv.
Doordat ik me zo beroerd voelde is me ontgaan dat vandaag ons Freaks Forum 7 jaar bestaat! Freaks Forum is ons prijsvragen forum en dat is groot, gezellig en erg leuk.
Pas toen een van de Freaks vroeg wie admin was viel bij mij het kwartje en dus ga je dan denken, 7 jaar is best lang en het forum krijgt nog dagelijks nieuwe leden.
Ik ben dit forum zelf begonnen toen Johannes het voorstelde, omdat er in andere fora eisen zijn van verplicht posten, helpen en ik was dat zat, iedereen heeft zo zijn eigen leven en ik was van mening dat iedereen maar moet kunnen doen wat hij/zij goed acht.
Ongeacht hoeveel men post iedereen vind het leuk om te winnen en niet iedereen heeft zoveel tijd als een ander en dus als je samen werkt, samen oplost kunnen ook zij met weinig tijd kans maken op mooie prijzen.
Ik begon dus toen een eigen forum waar iedereen welkom zou zijn ongeacht hoeveel je post, enige was een geldig emailadres voor registratie en na 7 jaar blijkt het een groot succes.
We zijn op weg naar ons 10 jarige bestaan en ik kijk ernaar uit, het blijft groeien en we zijn net over op nieuwe software en een grotere server en ik geniet van alle freaks die samen alle acties opsporen, oplossen en elkaar de prijzen gunt, het is heerlijk om te winnen en iedereen kan ook winnen op deze manier al doe je maar een 15 minuten per dag mee dan nog kan je aan heel veel mee doen omdat de Freaks met veel tijd de acties met antwoorden posten en ik geniet van dit succes wat we met zijn allen hebben gemaakt.
Bij dezen wil ik alle Freaks hartelijk danken voor hun bijdrage aan dit succesvolle Prijsvragen-Freaks forum!
7_jaar_button
Zo op naar de 10 jaar!
Nu is de avond om en ga ik snel mijn bed in en ik hoop op een betere dag mrogen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met het 7-jarig bestaan van het forum. Ik ben zelf ook al lange tijd met veel plezier lid en dankzij het forum is onze vriendschap ontstaan!

  2. Nogmaals gefeliciteerd, ik heb ontzettend veel plezier van het forum en ben dankbaar dat het bestaat, op naar de 10 jaar


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.