Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12feb/110

Lianno als keeper bij Ajax (AH plaatjes)

Zaterdag 12 Februari
Vandaag was Lianno al vroeg wakker, had een nare droom en kwam bij mij, even praten en toen verder slapen was rond 5.45 uur.
Helaas sliep Lianno dus niet echt meer, maar bleef heel stil in zijn bed liggen en dat was heel goed van hem.
Rond 8 uur stond Johannes op en ik volgde rond 9 uur beetje laat, maar ja had een slechte nacht gehad, eerst slecht weer en de buren waren aan het feesten en terecht het is iemand uit Egypte.
Na het ontbijt kwam Oma om Lianno op te halen en wat een weer zeg met bakken tegelijk kwam het uit de lucht, we dronken eerst samen koffie en toen vertrokken ze samen.
Johannes en ik zijn toen weer verder gegaan met pakken, ruimen, uitzoeken en dit keer veel papierwerk dus een hele klus.
In de middag kwamen oma, Loes en Lianno weer terug en gingen we gezellig samen gourmetten en het was heerlijk en heel gezellig.
Als toetje had ik een afbak appeltaart en ja hoor dat ging helemaal mis, hij was klaar en de magnetron oven staat in de bijkeuken dus toen de deur open ging stond het letterlijk helemaal blauw en stond er een zwart gebakken taartje pffff en stinken.
Snel de buitendeur open gezet en luchten die boel, tja dom en stom en vies, maar het is gebeurt even later een andere ( het was 1 + 1 gratis) dus geluk bij ongeluk en die was prima en dus aten we gezellig warme appeltaart met slagroom toe.
Lianno was erg moe en moest dus van mij vast gaan douchen en daarna heeft hij nog gezellig met de voetbalplaatjes van de Ah gewerkt, inplakken in zijn boek.
Samen met Loes en Oma zijn druk geweest met uitzoeken en plakken en ik heb samen met hem een eigen plaatje online gemaakt, Lianno koos voor Ajax en ik denk dat dat door mij komt, ik zeg altijd Ajax en hij wilde keeper zijn en kijk zo ziet dan zijn sticker eruit.
voetbalplaatje
Goed laat genoeg en Oma bracht Lianno naar bed en wij ruimde de tafel af en zette de versnipperaar weer terug.
Moeders bedankt het was echt heel gezellig en relaxed en uiteraard heerlijk eten.
De dames gingen naar en wij gingen nog even door met inpakken en dit keer was de keukenkast aan de beurt kopjes, glazen en noem maar op en dan is het handig als je zakken vol snippers hebt.
Toen de kast goed leeg was de spullen uit de bijkeuken naar de keuken en de stelling afgebroken en daar staan nu weer de dozen gaat echt super zo als je het mij vraagt, krijg nu echt verhuis gevoelens.
Boven staan al stapels dozen en nu hier beneden ook en het gaat prima en ordelijk en daar houd ik erg van, he tis nu wel vreemd een akst vol glazen is nu gewoon 1 plank met spullen die we echt nodig hebben, ik spaar allerlei merkglazen en speciale glazen en tja die staan eigenlijk altijd gewoon in de kast en zullend at in het nieuwe huis ook weer gaan doen.
Zo na het pakken is de avond om en na dit logje is het mij laat genoeg en ga ik snel douchen en slapen.
Op Twitter las ik dat ik een gave dubbel cd TwentyFive van George Michael heb gewonnen en dat vind ik echt gaaf, dat wordt genieten zodra hij binnen is.
Zo welterusten wereld en tot morgen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.