Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11feb/112

Revolutie in Egypte!!!! GEFELICITEERD AAN HET HELE VOLK!!!

Vrijdag 11 Februari
Vandaag stonden we al om 7 uur beneden, moest ook wel heb altijd even tijd nodig om wakker te worden en de schilders zouden er al om 8 uur zijn.
Johannes werkt thuis omdat we vandaag Lianno weer gaan halen voor het weekend.
De schilders kwamen op tijd en waren zo weer weg de badkamer heeft mooi wit plafond en in de gang staat een witte streep langs de badkamer, tja men deed alleen dat waar de schimmel echt zat, maar is niet boeiend meer ga toch verhuizen,
geloof me als ik niet weg zou gaan had ik wel stampij gemaakt over dat plafond want het is geen gezicht.
Sjoerd kwam en deed ons huisje, dat houdt in dat ik vandaag niets hoefde te doen en bezig was op internet en ondertussen uiteraard de situatie in Egypte op de voet volgde.
De Egyptenaren hebben lef, respect en zijn zo moedig en met zoveel, het was gewoon eng om te zien hoe boos ze warenen langzaam maar zeker kwamen er steeds meeren op steeds meer plekken.
H. Moubarak was al met zijn gezin vertrokken naar de kust en onderweg naar Lianno hoorde we dat er weer overleg was met het leger en eenmaal in Driebergen dronken we gezellig kop koffie.
Lianno had op school op stelten gelopen en tja dan val je weleens en is het heel vervelend als je stelt aan je jas blijft haken, precies een supergrote niet te repareren winkelhaak in zijn jas.
We reden naar huis en hoorde feest op de radio geweldig het volk van Egypte is vrij…..H. Moubarak is opgestapt ongelofelijk!!!!!!
Het zal niet makkelijk worden voor ze, maar dit is wat ze willen en nu is het alleen feest en die beelden geven me echt kippenvel!
We aten kippen-, groente, tomatensoep heerlijke mix en Lianno vond het zo lekker dat hij heel veel at.
Na het eten zijn we naar de koop[avond gegaan om een jas te halen, ja ja leuk want winterjassen of warme jassen zijn al uit de schappen, dus via de supermarkt naar huis.
Lianno ging douchen en ik heb online snel een warme jas, spijkerbroek en stapel onderbroeken besteld voor Lianno en die komen morgen binnen als het goed is.
Daarna nog wat gezellig gedronken met Lianno en een lekker hartige TUC erbij en de tv op de beelden van Egypte en uiteraard hebben we Lianno uitgelegd wat er speelde en hij begreep het wel en keek toen anders naar de beelden.
Lianno werd door Johannes naar bed gebracht en ik belde nog even met mijn moeder om af te spreken voor morgen, we maken de vriezer langzaam leeg en vonden een groot gourmet pakket dus gaan we morgen gezelligmet zijn allen eten hier.
Zo dit is een historische dag voor de mensen in Egypte en trouwens voor iedereen, ik hoop dat ze na hun feest de rust kunnen terug vinden en hun land beter kunnen maken met democratie en een gekozen president.
Nu ga ik nog even wathangen op de bank en dan douchen en bed in morgen weer vroeg dag en tot slot een zeer passende tekst!

spreuken-krabbels84

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Fijn weekend en geniet van het gourmetten!

  2. gelooft is met een t, wel mooie spreuk


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.