Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7feb/113

Een redelijk gewone maandag

Maandag 7 Februari
Vroeg op en meteen de dieren gedaan, Johannes ging naar Amsterdam.
Ik heb wat prijsvragen zitten doen, forum bijgewerkt zou meer willen maar kom er even niet aan toe nu.
Ondertussen wat andere zaken geregeld en 2 verhuisdozen aan papier versnipperd, zo dat zijn dan 16 vuilniszakken met oud papier.
De buurman hielp me mee de boel even weg te brengen en ik hoorde dat hun nichtje op zichzelf is gaan wonen en dus de opgeslagen salontafel is naar haar toe nu.
Ik heb wat op Twitter getikt, op Facebook spelletje gedaan en met Elis gebeld, was de hoogste tijd en had haar veel te vertellen en was verder goed gesprek, bedankt Elis en we spreken inderdaad snel af.
Ik heb het taxatierapport ontvangen van het nieuwe huis en daarin stond een mooie foto van de tuin en achterzijde van ons nieuwe huis.
Je kijkt op de deuren van de woonkamer, het hoge deel is de keuken, links zie je 2 grote ramen dat wordt de kamer van Lianno, het enkele raam is de badkamer en onze kamer staat er net neit meer op.
De tuin is dus nog 3-4 meter langer, rechts zie je de muur naar de buren en die zit ook aan de achterkant lekker vol laten groeien en de katten zitten veilig opgesloten in de tuin.
Achterin komen de konijnen achter een hekwerk en voor de muur, zo hebben ze straks een lekkere brede en lange ren met een nachthok erin.
achtergevel
De was ook even weggewerkt en tja dieet of niet maar die zak dorito’s was vol en toen ik weer keek was die leeg…..pffffffff nou ja morgen weer een nieuwe dag.
Eten gemaakt biefstuk, sperziebonen en Johannes uiteraard ook aardappels.
In Egypte gebeurt veel en vol respect kijk ik naar de demonstranten op het plein, ze zijn er nu zelfs getrouwd echt ongelofelijk zoals deze mensen vol moed blijven zitten en volhouden en ik hoop dat ze snel beloond zullen worden.
Ben erg onder de indruk wat mensen al niet kunnen als ze maar echt willen en deze mensen hebben meer lef dan wie dan ook en verdienen na al hun inzet vrijheid en democratie.
Het proces tegen Geert Wilders is ook weer begonnen, opnieuw na het wraken van de rechtbank en ben benieuwd of ze het echt helemaal over zullen doen, daar zal de rechtbank over gaan beslissen.
Nog wat tv gekeken en met Johannes zitten kletsen over hoe de verhuizing zal moeten gaan en wat we komende weekend willen doen en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Moontje, wat krijgen jullie toch een ontzettend mooi huis! Lijkt wel een bungalow!

    Gaaf hoor, kan niet wachten op nog meer foto’s!

    kus Sas

  2. @Sas het is een patio bungalow dus dat heb je goed gezien! :mrgreen:

  3. Het ziet er heel mooi uit, jullie nieuwe huis!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.