Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5feb/111

Begonnen met inpakken voor verhuizing

Zaterdag 5 Februari
Ook al heb ik geen contact met mijn zus en haar gezin, al een tijde niet op haar verzoek en dat respecteer ik ook, maar ja op een dag als vandaag denk je toch aan hun.
Mijn zus haar man is namelijk jarig vandaag, gefeliciteerd!
Vandaag werden we rond 10 uur wakker en stonden op, lekker rustig aan beginnen met koffie.
We verzorgen de dieren, rommelen wat op internet en dan gaan we eten om na het eten te beginnen met het inpakken.
We gaan dus beginnen met pakken voor onze verhuizing, we beginnen met onze hobbykamer/rommelkamer die spullen gebruiken we weinig en pakken we als eerste in.
De buurvrouw brengt ons heel lieve verse gehaktballen, die we heerlijk opeten en daarna weer boven verder doos voor doos.
Tegen eind van de middag besluiten we de boodschappen maar uit te stellen en brengen we al onze rotzooi naar de container en stapelen we de dozen aan de kant op.
We houden pauze en bestellen heerlijk Koerdisch eten, tja sorry Dr. |Frank maar vanavond even niet, paar patatjes enkomkommer in yoghurtsaus met knoflook en als hoofgerecht ovenschotel met aubergine en gehakt.
Het was heerlijk, lekker samen genieten en we keken naar een van onze favoriete tv series.
Na dien toch nog even terug naar boven kast 1 is uit elkaar en 1 van de stellingen ook, de dozen stapelen zich nu op en bijna de helft zit nu in dozen, het makkelijk deel het echte uitzoek werk gaan we morgen mee verder.
Het is de eerste dag dat we bezig zijn en we hebben dus heel veel kunnen doen, hopelijk blijft het zo voorspoedig zal gaan.
De buurman rijd binnenkort naar de stort en wilde ons spul ook meenemen dus daar zijn we blij mee, wij hebben geen trekhaak dus tja al die oude troep doen we dus niet in de BMW.
Nu zijn we moe en voldaan gaan even relaxen en dan douchen en dan is er morgen weer een dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Succes met inpakken. Leuk je nieuwe schrijfstijl 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.