Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4feb/110

Sjoerd is er weer, ben ik blij mee

Vrijdag 4 Februari
Op tijd uit bed, Johannes gaat straks naar Amsterdam en dan door naar Antwerpen en zal pas laat in de avond weer thuis zijn.
Ik verzorg de dieren en dan komt Sjoerd weer, heerlijk na paar weken alles zelf doen.
We kletsen en hebben een hoop te bespreken, want we gaan natuurlijk verhuizen en Sjoerd is heel enthousiast en gaat ons helpen.
Na ons praatje kletsen we verder terwijl hij ons huisje doet en na 2 uur gaat hij weer op huis aan.
Mijn moeder en Loes komen even langs en gaan dan ook weer, kwamen op mijn verzoek even iets ophalen.
De tv staat non stop op der zender van Al Jazeera en ik kijk met verbijstering naar de ontwikkelingen in Egypte, hoop dat er snel een oplossing komt, wat een moed deze mensen die zo hard vredig proberen te vechten voor vrijheid en democratie.
Half kijkend en luisterend doe ik de laatste dingen voor de hypotheek en die worden vervolgens opgehaald, nu is al het papierwerk klaar en nu afwachten.
Mijn vader belt en verteld zijn verhaal over zijn ziek zijn en wat de artsen nu weer gaan doen in ieder geval stoppen (afbouwend) antibiotica …gelukkig dit was al maanden zo 11 kuren heeft hij achter elkaar gehad en het hielp dus niet.
Nu moet hij half jaar lang elke maand een penicilline injectie halen, pijnlijk maar hopelijk helpt dat wel, verder zalf tegen jeuk en roodheid.
Verder praten we nog even over van alles en nog wat en dan is ondertussen mijn hapje eten klaar en gaar en ga ik eten.
Kijk naar mijn soap, rommel wat in huis, doe mijn prijsvragen en werk wat aan het forum.
Johannes komt uit Antwerpen via Amsterdam en is dus daarom pas rond tien uur thuis en we drinken nog wat en kletsen elkaar even bij en nu gaan we douchen en ons bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.