Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31jan/114

Dag vol verschillende emoties

Maandag 31 Januari
Vandaag stond ik met dubbel gevoel op een verjaardag en een herdenking, het is vandaag precies een jaar geleden dat ze Coby levenloos vonden in het bos na een zoektocht van bijna 5 weken.
Het verdriet en het gemis is nog groot, maar ons leven gaat wel door en op een dag als vandaag denk je terug aan hoe het was toen ze er nog was, aan de onzekerheid die we toen hadden.
Ik heb een kaarsje gebrand en denk nog veel aan haar, hoop echt dat ze haar rust nu heeft gevonden.
Ik verzorgde onze dieren, deed ons huisje en kreeg tante Wil op bezoek, ze kwam langs op weg naar het station en nam mijn nichtje Petra mee.
Het was erg gezellig en we hebben lekker zitten kletsen en tegen de lunch ging Petra terug naar haar moeder (tante Loes) en tante Wil en ik aten samen en daarna vertrok zij naar huis.
Ik deed mijn ding en Johannes kwam vroeg thuis, ik heb nu alle papieren getekend binnen en de koop is nu rond, het wachten is nu op de stukken van de hypotheek, maar dat zit wel goed kost alleen tijd.
Nu hebben we dus ook de foto’s op onze homepagina gezet en kunnen jullie een beetje zien hoe we straks gaan wonen, KLIK HIER om ze te bekijken.
Wij genieten van de voorpret en tellen af naar 28 maart, dan krijgen we de sleutel en gaan we echt verhuizen.
De verhuisdozen zijn onderweg en komende weekend gaan we beginnen met pakken van rommelkamer, spannend allemaal.
De dag was zo om en ik ben erg blij met het Dr. Frank dieet, ben nu bijna 4 weken ( 26 dagen) bezig en ben 7.2 kilo kwijt en mijn buikomgang is met 6 cm afgenomen, zo trots en blij!
Verder kreeg ik een leuk mailtje van ClickWin, ja precies de site waar ik de jackpot van 1000 euro won in december, nu heb ik de maandprijs gewonnen en dat is dus 100 euro, ben er erg blij mee en het is zo leuk en simpel.
Je meld je aan KLIK HIER en het is gratis en elke zondag uitslag via de mail en daarin zit in link om je deelname voor de volgende week te activeren, simpeler kan niet en het kost je maar 1 klik.
In de avond lekker tv zitten kijken en nu is de avond bijna om en ga ik zo douchen en daarna mijn bed opzoeken.

Reacties (4) Trackbacks (0)
 1. Wat een leuk huis, en lekker ruim ook. Veel plezier daar en succes met voorbereiding van de verhuizing.

 2. wat een gekke dag heb je dan he, verdriet en geluk !
  Dat is het leven natuurlijk maar toch…….
  Goed dat je het van je afschrijft, groetjes Hellen42

 3. Moon., wat een dag zeg, vol verschillende emoties, verdriet, maar ook blijheid!

  Wat een gave foto’s van jullie huis! Wat een ontzettend gaaf huis zeg!!

  Liefs Sas

 4. Een dag vol dubbele emoties. Natuurlijk denk je nog regelmatig aan Coby, maar dagen zoals gisteren zijn dan extra zwaar. Gefeliciteerd met je prijs. Geweldig huis, ik geniet mee van jullie voorpret!
  van San
  Dikke knuffel


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.