Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jan/111

Verjaardag tante Loes gevierd.

Zondag 30 Januari.
Vandaag stonden we op tijd op en Lianno wilde graag een kinderfilm kijken vanaf zijn pc op zijn eigen kamer en dat mocht, hij kwam dus laat beneden voor ontbijt.
Hij ruimde vervolgens zijn kamer op, pakte zijn tas en verzorgde zijn dieren, de muizen, cavia’s en de konijnen.
We gingen naar tante Loes, zij is morgen jarig en wordt 73 jaar, we hadden heerlijke cadeautjes bij ons namelijk chocolade en een cadeaubon.
Lianno gaf tante Loes alle leuke dingen en legde ze op haar schoot, hield vervolgens haar rok hoog zodat het niet eraf zou vallen terwijl Loes het uitpakte was een mooi gezicht.
30012011120
30012011121
Het was erg gezellig en Lianno speelde met de Nintendo DS en zat fijn bij zijn oma op schoot, ging even bij oma op internet, tja makkelijk he als mensen naast elkaar wonen.
Tante Wil, Tante Miek, Sooi en haar man en dochtertje waren er ook en het was erg gezellig.
Loes had heerlijke maanzaadtaart en ik heb meteen even gevraagd of ze me die wil leren maken en of ze voor Lianno zijn verjaardag een wil maken end at vind ze leuk.
De weekenden zijn altijd kort en dus was het tijd om weer te gaan en we hadden geregeld dat we tussen 17.00 en 17.30 uur hem zouden terug brengen en waren op tijd, maar ze zaten al te eten dus Lianno schoof gelijk aan en kreeg een bord boerenkool met worst.
Wij reden terug naar huis kletsend over huis, weekend en thuis gekomen meteen eten maken en toen kwam tante Miek nog even langs voor hulp met haar TomTom navigatie.
We kletsen wat, gaven haar de uitleg en dronken koffie toen ging zij naar huis en wij eten, heerlijk vis uit de oven.
Nadien nog wat tv gekeken, kletsen en nu heel snel bed in, morgen is weer gewone werkdag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. leuke foto’s!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.