Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jan/113

Lianno vind het nieuwe huis vet cool!

Vrijdag 28 Januari
Vanmorgen op tijd op huisje, dieren verzorgen en gelukkig is Sjoerd er volgende week weer.
In de ochtend rommelde ik wat aan en was al met mijn hoofd bij de notaris en makelaar.
Half een waren we er en hebben we het voorlopige koopcontract getekend, heel veel paraafjes (23) neer moeten zetten en 2 keer echte handtekening.
Na ons zou de verkoper tekenen en als ik daar de bevestiging van heb zitten we goed en kan er niets meer mis gaan en dan zal ik jullie wat foto’s laten zien.
Terug naar huis met goed gevoel uiteraard want nu komt het steeds meer dichterbij en we gaan in februari nog een keer erheen meten en speciaal zodat Lianno ook het huis van binnen kan bewonderen.
Daarna zijn we naar Driebergen gegaan om Lianno op te halen, hij heeft weer veel zin in het weekend en heeft een rapport gekregen.
Het is nog een kind rapport (erg simpel) het echte rapport komt na zijn CITO toets pas, maar het is wel een mooi rapport.
Na een kop koffie en een gezellig praatje met de andere kinderen en leiding zijn we gaan rijden naar Lelystad en onderweg hebben we Lianno verteld van ons nieuwe huis.
Lianno is heel enthousiast en vind vooral de badkamer geweldig, want nu kan hij in bad, de foto’s vond hij mooi en we zijn er ook even langsgereden maar het was toen al schemerig.
Lianno weet dat hij in de voorjaarsvakantie met ons mee gaat om te meten en dan het hele huis en tuin mag bewonderen en daar heeft hij zin in.
We hebben hem de bouwtekening laten zien en hij begon al te bedenken hoe zijn kamer moest ingedeeld worden, wat hij allemaal moet verhuizen echt heel enthousiast.
Ook de kaart van Lelystad erbij gehaald en laten zien waar we nu wonen en waar we dan wonen en hij zei meteen dan wonen we verder weg van oma, maar die kan wel goed fietsen.
Kortom hij is net als wij erg enthousiast en verheugd zich erop en noemt het vet cool of gaaf dat wij in een huis zonder trap gaan wonen en zo groot.
Toen lekker chinees eten besteld en gegeten, douchen en nu ligt Lianno op bed en zei bij het slapen gaan vast te dromen over ons nieuwe huis en zijn gewonnen lego.
Hij heeft zoals ik al zei doos lego gewonnen bij Nickelodeon en is daar heel blij mee.
Nu duik ik nog even voor de tv en dan ga ik ook douchen en mijn bed in, al die opwinding kost namelijk ook veel energie al ben ik super blij en vind ik het cool en vet gaafhet kost energie.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat Lianno er ook erg zin in heeft en het “cool”vind, ik wens jullie heel veel succes en veel geluk.

  2. Nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Super dat Lianno ook zo enthousiast is en dat hij een goed rapport heeft. Fijn weekend!

  3. wat fijn dat Lianno ook zo enthousiast is!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.