Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27jan/110

Vol van ons toekomstige huisje

Donderdag 27 Januari
Vandaag de gewone dingen gedaan zoals huisje, dieren en prijsvragen.
Ik heb na lange tijd weer eens gebeld met maatje Jan en dat was geweldig, jammer genoeg zijn we beide druk, wonen ver uit elkaar en spreken elkaar dus gewoon te weinig.
Verder heb ik veel mensen aan de telefoon gehad en heel veel mail over onze voorlopige koop contract en we zijn er echt heel blij mee.
Morgen gaan we het tekenen dus weer spannend en de hypotheek adviseur is al bezig met zijn taken voor de aanschaf dus alles loopt goed.
In de avond toen Johannes weer thuis was zijn we lekker gaan eten , ik heb gevulde courgette gemaakt, jummie.
We zijn samen naar onze buren gegaan Ria en Herris, met hun heb ik een heel goed contact en die ga ik dan ook echt wel missen, we wonen nu al 21 jaar naast elkaar.
We zullen contact houden en ik blijf hun helpen met hun pc, mobieltjes en wat voor technische toestanden dan ook en zij blijven groenvoer bewaren voor de reusjes.
Met de koffie lekker zitten praten en ze vinden het jammer, maar zijn heel blij voor ons en vinden het een heel mooi huis.
Thuis zitten napraten concept voorlopig koopcontract gelezen (even 45 pagina’s) en wat tv gekken en nu zijn we op en moe dus bedtijd.
Morgen zullen we het Lianno gaan vertellen, dat hij met ons gaat verhuizen, we zijn benieuwd wat hij van het huis vindt.
Blij, allebei vol van de koopwoning gaan we dus naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.