Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jan/116

Verhuizing op komst

Woensdag 26 Januari
Gisteren niet gelogd weinig nieuws, was gewoon een soort rustig aan dag met dagelijkse dingen.
Vandaag vroeg op en het werd een drukke maar zeer gave dag.
We begonnen met het kijken in koopwoning, zag er mooi uit en daarna even boodschappen gedaan en vervolgens op naar nog een bezichtiging van koopwoning.
De tweede woning was niets voor ons dus bleef er een over en die wilde we allebei wel graag hebben en dus een bod uit gebracht en dan is het wachten.
Ondertussen deed ik ons huisje en de dieren en Johannes was gewoon aan het thuiswerken.
Net na de lunch kwam er een monteur om de deur naar de schuur weer bij te werken die sluit steeds slecht door de weersomstandigheden (koud-warm-vochtig) nu sluit hij weer.
Niet lang erna kwam Jop en had ik infuus, was erg moe van alles en er speelde van alles door mijn hoofd, mooi dat ik infuus had kon ik even alles op een rij zetten.
Na het infuus dat prima en vlot verliep belde we met Lianno, ons wekelijks telefoongesprek met hem en hij was lekker vrolijk en had veel te vertellen.
Na een klein kwartiertje hingen we op en ging ik de mail bekijken en jawel een tegenbod van de verkoper en die hebben we dan ook geaccepteerd.
Dat houdt in dat we dus nu een heel mooi huis gaan kopen en we zijn heel blij!
Uiteraard moesten er meteen allerlei dingen uitgewisseld worden en als alles goed gaat tekenen we vrijdag een voorlopig koopcontract.
Oplevering is eind maart begin april en nu kunnen we dus gaan aftellen tussen alle papierwerkjes door, ongelofelijk wij zeggen dan ook steeds je koopt sneller een huis dan een tv LOL.
Na dit uiteraard gebeld met diverse familieleden en wat vrienden, het waren hele enthousiaste reacties, heerlijk en we zijn benieuwd naar de reactie van Lianno uiteraard.
Voor wie geschrokken is, nee we verlaten Lelystad niet, echt niet gaan alleen ergens anders neerploffen.
Zo nu ga ik na genieten van alles en even orde op zaken stellen in mijn hoofd, douchen en bed in.

Reacties (6) Trackbacks (0)
  1. Wat leuk, proficiat met jullie nieuwe huis!

  2. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis en heel veel geluk!

  3. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis
    spannende tijden!!

  4. Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning
    veel geluk

  5. Nogmaals gefeliciteerd, spannend zeg ben benieuwd

  6. Wat een hoop spannende veranderingen. Zal wel wennen zijn….en ook heel mooi natuurlijk. Ik moet ook een beetje wennen want ik kon me zo helemaal voorstellen hoe je daar woont en die verhalen die daarbij horen. Zoals de vele reparatie mannen die daar over de vloer komen šŸ˜‰ Maar goed, veel succes en gefeliciteerd!!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.