Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jan/112

De hypotheekadviseur op bezoek

Maandag 24 Januari
Zo om 7 uur precies opgestaan en was al wakker, die wake-up-light is heerlijk, door het licht ben ik al wakker voor de wekker echt af gaat.
Voel me fris dan en beter dan normaal dus het heeft echt een positief effect, het licht bouwt langzaam op en bijna vol word ik dus wakker.
Ben dus erg blij met de wake-up-light het enige wat ik nog moet gaan testen is de USB aansluiting, geen idee hoe of wat maar dat gaan we deze week uitpuzzelen.
Johannes ging vervolgens naar Amsterdam en ik rommelde in huis, deed de dieren en heb heeeeeel veeeeeeel gebeld of te wel aan de telefoon gehangen.
Nienke, Natasja, moeders, tante Loes en nog wat bedrijven ook.
Erg gezellig al die telefoontjes maar de dag is zo om dan, maar okay maakt niet uit alles is af wat er af moest.
Johannes kwam op tijd naar huis, we aten en na het eten kwam de hypotheek adviseur om ons advies te geven over de mogelijkheden van de hypotheek.
Ja klopt voor hen die het niet wisten we zijn aan het kijken naar koopwoningen, we gaan woensdag naar 2 mogelijkheden kijken en we hebben er nu al 5 gezien en nee gezegd.
Tja ik ben wel kieskeurig denk ik, maar moet ook want je koopt niet elke maand een andere, en dat is dus hetgeen waar ik vorige week ook erg druk mee was.
We hopen dat woensdag een van die twee is wat we zoeken en zo niet zoeken we rustig verder, maar we weten nu dus wel hoe en wat met de hypotheek.
Na een kleine 2 uur ging de adviseur, aardige man, weer weg en wij hebben zitten napraten over alles.
Ik heb vandaag een leuk goodie pakket gewonnen bij de prijsvraag van NG_Gamer, die hield de prijsvraag omdat ze 5 jaar bestaan.:
Ubisoft goodie pakket 3 bestaande uit: 1 x Handdoek Your Shape Fitness Evolved, 1 x Keycord Michael Jackson: The Experience
2 x Button Assassin’s Creed Brotherhood.

Ik ben er erg blij is een mooie prijs en leuk pakket.
Ik heb nog wat tv gekeken en op de pc zitten rommelen en nu gaan we naar bed, morgen weer op tijd op.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met je prijs en veel succes met jullie zoektocht naar een huis!

  2. spannende tijden!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.