Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jan/112

Prijsvragen-Freaks.com in nieuw jasje door nieuwe software!

Zaterdag 22 Januari
Vandaag op tijd opgestaan en we hebben samen de dieren verzorgd en toen was het tijd om ons prijsvragen-freaks forum te gaan update.
Het forum werkt met phpBB software en daar was al even een hele nieuwe versie van en vandaag zijn wij overgegaan, na lange voorbereiding hebben we het in een halve dag gedaan en zonder problemen.
We zijn er heel blij mee en vooral trots dat het zo vlekkeloos is gegaan, het ziet er nu allemaal anders uit maar wel erg mooi.
Voor iedereen is het wennen, maar de leden zijn vooral positief want het is sneller en makkelijker.
Goed dan gaat de dag dus zo voorbij als je samen daarmee bezig bent.
We hebben nog even gebeld met een vriend en collega van Johannes en tjee ook hun jonge katje is overleden aan die stomme ziekte FIP, we weten dus heel goed wat zij hebben doorgemaakt.
Verder kwam er een pakket voor Lianno, dus even spieken en hij heeft dus bij Nickelodeon een prijsvraag gewonnen en kreeg het nu binnen, Lego Hero.
0427180
Zo ziet dat eruit en dat zal hij zeker waarderen, dus doos weer dichtgemaakt en staat bij zijn andere post, Lianno is net als ik gek op de post zodra hij de brievenbus hoort vliegt hij erheen en dat heeft hij niet van een vreemde LOL.
Goed het is inmiddels al erg laat en wij gaan douchen en bed opzoeken en morgen lekker uitslapen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd voor Lianno!! En jullie gefeliciteerd met Lianno!! 😉 Die van mij vinden postbodes / pakjes brengers ook fantastisch, logisch. Ze snappen nog nietwaar het vandaan komt, het concept bedrijf is nog niet duidelijk 🙂 Veel plezier!!

  2. Wat een leuke prijs voor Lianno gefeliciteerd! Forum ziet er goed uit, nog even wennen maar je weet; alles komt goed 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.