Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jan/112

Max de Pluimstaart Gerbil ( 8 jaar) is overleden

Donderdag 20 Januari
Vanmorgen op tijd opgestaan had veel te doen en het was heerlijk weer buiten, wel koud maar de zon scheen.
Vandaag boven opgeruimd, badkamer schoongemaakt, gezogen toen beneden de wc, keuken en zuigen met dweilen, leek me voor een dag wel genoeg boen werk.
Ondertussen 3 wassen weggewerkt, alles weer schoon en fris.
Het was lekker de reusjes dus los en de tuindeur paar uur open gezet toen de zon erin scheen was heerlijk, gaf me echt lentegevoel.
Mijn moeder belde even gezellig en dus even gekletst en ik zou haar ophalen met Canta met slecht weer, maar dat hoefde dus niet vandaag.
Tussen alles door steeds kleine pauzes en dan even op internet, prijsvragen en forum, mail en al dat soort dingen.
Ik verzorgde de dieren en zoals ik al aangaf maakte ik me zorgen om onze Pluimstaart Gerbil Max.
Maxi en Mini kwamen in 2003 hier wonen en Mini overleed al snel en we konden geen nieuw vriendje krijgen want de Pluimstaart Gerbil si niet zomaar te koop bleek toen, je moet papieren hebben en dan te bedenken dat ik ze gewoon bij Intratuin weghaalde.
Maar goed Maxi werd Max enmoest de laatste jaren in zijn eentje zitten en dat vond die niet erg volgens mij hij was altijd vrolijk, speels, gezond en nooit ziek en ze worden normaal 3-5 jaar.
Max kwam graag even kaas uit mijn hand eten dat vond hij erg lekker, maar van de week dus niet meer en vandaag was het moment daar, Max bijna 8 jaar is overleden in zijn slaap.
Max heeft goed leven gehad en lang is nooit ziek geweest en heeft zijn rust verdiend, maar ik zal hem wel missen hoor na al die jaren was ik echt heel erg gehecht aan hetkleine beestje.
Ik heb zijn bak grondig schoongemaakt en Max in de tuin begraven en nu wonen de zes lieve kleurmuizen in zijn oude bak, die is groter en speelser en ook de muizen zijn er erg tevreden mee.
Max

Naam: Max (Pluimstaart Gerbil)
Geslacht: Man
Geboortedatum: 8 April 2003
Overleden: 20 Januari 2011

Ik heb lekker gekookt en toen was Johannes ook weer thuis, samen lekker gegeten en het gaat goed met mijn dieet, ik hou het goed vol en weeg nu 109.3 kg dus gaat de goede kant weer op.
Nog wat tv gekeken en gerommeld en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Gecondoleerd met het verlies van Max! Verdrietig, je had hem al zo lang. Maar hij heeft zeker een lang en goed leven gehad!

  2. Verdrietig dat Max is overleden, hij heeft een goed leven bij jullie gehad. Rust zacht lieve Max en sterkte Moon en Jo.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.