Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jan/110

Oops dagje gemist…….maar nu weer bijgewerkt

Dinsdag 18 Januari
Van alles kon ik niet slapen dus heb ik de halve morgen op bed gelegen, ik viel pas tegen 5 uur in slaap en kwam er daarom pas om 11 uur weer uit.
Bah zonde van mijn tijd, maar ja had het blijkbaar wel nodig.
Verder had ik een gewone dag met veel dingen die in mijn hoofd op een rijtje moeten, komt nog wel eens te sprake.
Dagelijkse zaken gedaan en verder kalm aan.
Vandaag wilde ik de scootmobiel weer eens gebruiken, is lekker weer en de vuilnis wegbrengen doe ik dan graag, maar helaas hij rijdt niet en dus komt er van de week een monteur.

Woensdag 19 Januari
Vandaag hadden we vroeg een afspraak en dus samen er heen, na de afspraak snel naar huis zodat Johannes weer aan het werk kon.
Daarna dieren verzorgd, even met de buuf gesproken hoe het nu met haar moeder is en toen huishouden tijd, wassen, zuigen dweilen en alles wat je maar kan bedenken.
Heb wat gerommeld op pc, mail, administratie en prijsvragen gedaan, doe ik ook elke dag wel.
We belden met Lianno die nog steeds erg blij is en er heel vol van is, hij had dit niet verwacht, leuk gesprek en toen wilde hij weer spelen en zijn boodschappen gaan doen.
Onze Max de Pluimstaart Gerbril ziet er ruiperig (zijn haar vet en plakkerig) uit en is sloom, ik vrees dat zijn tijd eraan kom, maar mag dan niet klagen ze worden gemiddeld 4 ad 5 jaar en Max wordt dit jaar al 8 jaar!
Toch zal ik hem gaan missen als het zo ver is, maar goed hij is dus nu sloom en wil geen eens mijn kaas aanpakken, maar even goed op hem letten de komende dagen.
Heb nog even gebeld met Nienke en Twil en tante Miek belde ons no geven dus dat was erg gezellig allemaal.
Nog wat tv gekeken met Johannes en zitten kletsen en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.