Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jan/117

Medio mei komt Lianno bij ons wonen.

Maandag 17 Januari
Vandaag kan ik meer vertellen over waarmee ik zo druk was de afgelopen week, want afgelopen dinsdag (11-1) heeft Jeugdzorg een besluit genomen over Lianno.
Lianno is de zoon van mijn broertje en zijn ex en die woont in een woongroep en is om het weekend hier en de vakanties, wij wilden hem graag helemaal in huis.
Het is een gecompliceerde en moeilijke situatie waarbij veel mensen en emoties zijn betrokken, maar afgelopen week hebben ze een besluit genomen.
Lianno wordt onze pleegzoon en komt medio mei dit jaar voor de volle 100% bij ons wonen.
Hiervoor moeten nog wat zaken geregeld gaan worden dus kan iets later worden, maar hij komt hierheen en daar zijn wij erg blij mee.
Omdat wij wisten dat Lianno het vandaag zou horen, was het voor ons een spannende dag om te zien hoe hij zou reageren.
Lianno is erg blij maar vindt het uiteraard ook heel erg spannend al die veranderingen en een andere school.
Wij zijn uiteraard blij met de kans die we krijgen om Lianno in een normaal gezin te laten opgroeien, maar het is ook dubbel want liever hadden we gezien Lianno gewoon bij zijn ouders kon wonen.
Nu gaan we met zijn allen alles regelen en als alles rond is zal Lianno dus bij ons intrekken.

Reacties (7) Trackbacks (0)
 1. Wat een leuk en goed nieuws! Heel erg fiijn voor jullie alledrie.

 2. Wat super voor jullie allemaal
  zat vande week al met tranen te lezen dat hij het zo moeilijk vind om afscheid te nemen.
  Nu hoef dar straks niet meer heerlijk voor hem en jullie
  Veel geluk gewenst met zijn alle

 3. Dat is echt fantastisch nieuws, ben blij dat het nu voor Lianno wat rustiger wordt en niet de hele tijd afscheid hoeft te nemen van jullie, en hij krijgt bij jullie een geweldig thuis. Veel geluk saampjes

 4. Wat super dat jullie er zo voor Lianno zijn en hem een stabiele omgeving willen bieden! Ik hoop dat hij snel went aan zijn nieuwe omgeving en gezin. Ik wens jullie allemaal veel geluk! Echt tof 😛

 5. Wat heerlijk voor Lianno een stabiele situatie, ik neem mijn petje af voor jullie,
  maar geniet er maar samen van, heerlijk!!!

 6. Wat een goed nieuws en wat zal Lianno blij zijn. Eindelijk een warm en vertrouwd ”nest” , dit geeft zekerheid en structuur in zijn bestaan, zeker ook met de aankomende puberteit ”voor de deur” is dit heel belangrijk.
  Voor jullie zal het zeker wennen zijn, continu een kind om jullie heen, dat kost enorm veel energie en tijd, maar het gaat jullie vast lukken om samen een heerlijk gezin te zijn en voorgoed te blijven. Veel geluk gewenst!

 7. Hoi Moon, Johannes en Lianno natuurlijk,

  Ik loop een beetje achter en lees dit nu pas. Wat een heerlijk nieuws voor jullie. Ik wens jullie heel veel geluk met z’n drietjes straks in jullie nieuwe huis!

  Liefs
  Jolie


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.