Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jan/110

Leuk dagje bij Nienke, Michel en Ilja

Zondag 16 Januari
Ook vandaag allemaal rond half 9 opgestaan en lekker aan het ontbijt.
Lianno heeft elk weekend een uur computertijd en die delen we dus op in korte stukken meestal elke dag half uur, maar momenteel si het 2 keer per dag ongeveer 15 minuten zo kan hij in de ochtend en de avond zijn hyves krabbels bekijken en hij geniet er volop van.
Daarna de dieren verzorgt en na de koffie spullen gepakt en op naar Utrecht, daar woont Nienke mijn nichtje met haar man Michel en zoontje Ilja.
Ilja is volgende week jarig, maar dan is Lianno er niet dus gingen we vandaag er alvast heen en gaven hem 2 leuke legospellen cadeau voor Michel ha dik een hele krat oude lp’s meegenomen die wilde wij weg doen en hij spaart ze dus goede oplossing.
Mijn eerste prijs die ik ooit won een laptop van Compaq heb ik Nienke gegeven si wat langzaam maar draait op windows 98 en heeft office en dat was wat zij goed kon gebruiken dus iedereen erg blij en ik ook want dat is weer minder spullen in rommelkamer.
Lianno en Ilja vermaakten zich prima en het werd erg lekker weer, we roken daar buiten en het was zonnig en 13 graden o dan krijg ik echt al Lentekriebels hoor.
Gezellig aten we met zijn allen een lunch aan tafel en de tijd vliegt dan zo om en dan is het tijd om te gaan, Lianno moet op tijd op de groep zijn.
Op de groep kregen we zoals altijd lekker bak koffie en spraken even met de leiding het weekend door en dan komt het moment van gaan en Lianno wilde het niet tranen en ik vind dat erg moeilijk, tja wie niet.
Lianno en ik spraken er nog even over en toen was het wel goed, liet hem even alle leuke dingen van de komende week zien zoals zijn 3 belmomenten en zijn moeder op zaterdag en dat de twee weken zo weer voorbij zijn.
Maar het blijft lang en moeilijk, maar hij werd weer rustig en ging toen toch maar spelen met een van de kinderen op de groep, wij spraken nog even apart met leiding en gingen toen naar huis.
Thuis maakte ik eten en hebben wij veel zitten praten en wat tv gekeken en nu duik ik mijn bed in

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.