Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jan/110

Op verjaardagsvisite en uit-parkeerproef Canta

Zaterdag 15 Januari
Lianno was rond 8 uur wakker en bleef heel netjes stil op zijn kamer en in zijn bed, super en na een kwartiertje stonden we allemaal op.
Lianno had er zin in dus ontbijt en toen samen poetsen, Lianno moet beter en netter poetsen dus doen we het samen, hij kijkt naar hoe ik poets en doet mee best grappig om ons zo te zien.
We verzorgde de dieren en Lianno mocht even op zijn Hyves pagina kijken naar de nieuwe krabbels en vrienden, helemaal geweldig vind hij het.
Daarna zijn we naar zijn moeder gegaan en haar partner John om haar verjaardag te vieren, Lianno had een mooi dolfijnen dekbedovertrek en een douchegel set ze vond het super.
Ook kwam de vriendin van zijn moeder Christa en haar man John langs met de pasgeboren (2 jan) dochtertje Lisa, wat een lieverdje en Lianno werd helemaal blij die mocht haar de fles geven.
Pappa John keek met Lianno mee, maar Lianno wist heel goed wat te doen en deed het perfect, kijk wat een lieve foto van de drie.
1211635847_5_x2JV1211634472_5_xQ0p
Het was een gezellig tijd, Lianno speelde op de computer, knuffelde de katten, kletsten met iedereen en genoot van zijn moment met Lisa.
Hij kreeg een leuk legosetje met een paard en we gingen rond 2 uur weer naar huis, Johannes moest nog wat werken thuis.
Thuis gekomen eerst lunchen en toen ging Johannes werken en Lianno en ik zijn met de Canta op bezoek gegaan bij Oma (mijn moeder) gezellig koffie gedronken en zitten kletsen.
Tegen half 6 gingen we weer naar huis, tja donker buiten een auto met licht die achter me stond te wachten, want die wilde mijn parkeerplek overnemen en zijn licht blokkeerde mijn achteruitkijk spiegel en mijn eigen licht weerkaatste op de auto voor me en ik had daar dus erg last van en kon niet goed de afstand inschatten, tja grappig wel 4 keer steken en toen sloeg die ook nog eens af en eindelijk was ik weg onder toeziend oog van de wachtende auto en mijn moeder.
Nou ja beter iets langzamer en voorzichtig dan deuken en hoop stress, wel duidelijk is dat donker met plaatselijk veel licht mij dus echt moeilijk kan maken, maar ja als ik rustig blij dan komt ook dat wel goed en met de tijd wordt het automatisme denk of eigenlijk hoop ik.
Thuis eten gemaakt en gegeten en Lianno ging douchen keek daarna nog even naar zijn hyves, speelde met lego en ging naar bed.
Wij keken nog wat tv, Johannes en ik spraken nog even over het geen met de Canta gebeurde om te zien of hij tips heeft hoe ik dat sneller onder de knie krijg, want duidelijk is dat ik met minder steken al had kunnen weg zijn, maar goed dat heb je als je nooit rijles hebt gehad en nog weinig rij end raai ervaring met de Canta, is dus echt kwestie van doen en voorzichtig proberen en vooral zoals ik al deed heel rustig blijven doorgaan tot je zeker bent.
Goed nu ga ik ook mijn bed opzoeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.