Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jan/111

Tandarts maakt heerlijke koffie!

Maandag 10 Januari
Vroeg op we hadden al om 8.45 uur een afspraak bij de tandarts en nee niet nerveus dit keer.
Vorige keer was speciaal want toen zat mijn tandarts 30 jaar in het vak en ik was dus al 30 jaar zijn cliënt, nu door de sneeuw en ijs kon ik toen niet en vandaag dus wel.
Johannes heeft een klein gaatje en moet donderdag terug komen, ik had alleen tandsteen en dat is weggehaald en daarna even gezellig een kop koffie gedronken en zitten kletsen.
Na de tandarts zijn we gaan tanken en snel naar huis en Johannes reed door naar zijn werk in Amsterdam, makkelijk om deze tijd geen files.
Ik heb de dieren verzorgd, in huis gerommeld, prijsvragen gedaan en eigenlijk alles wat ik altijd wel doe.
Ben met de Canta naar centrum geweest om boodschappen te doen, ben zo blij dat er geen sneeuw en ijs meer is!
Lekker met Nienke gebeld en bij zitten kletsen en mijn vader ook gesproken die was erg blij want hij heeft een belmoment met Lianno vanaf nu.
Lianno belde hem spontaan op en de leiding heeft de afspraak gemaakt dus nu belt Lianno elke week op een vast moment met zijn opa en oma Kip, Kip is een aanduiding zodat we weten welke Opa en/of Opa hij bedoelt.
Verder had mijn vader nog steeds geen werking van de antibiotica en krijgt hij nu kuur nummer elf en zal hij binnenkort naar de dermatoloog moeten dus we zijn benieuwd.
Verder bevalt Dr. Frank dieet tot nu toe prima en ik val ook nog af en weeg nu nog 111.5 KG en das dus al 3.5 kilo eraf en nu de rest.
Ik wil verder San een dikke knuffel geven……………………....je weet wel waarom!
In de avond tv gekeken en nu ga in snel douchen en bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Bedankt voor de knuffel!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.