Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jan/111

Twil naar huis en einde weekend

Zondag 9 Januari
Vandaag stonden we allemaal rond half 9 al weer op en samen aan het ontbijt.
Gezellig schaatsen aan gezet en gekeken en ondertussen genieten van heerlijke koffie en gezellig kletsen.
In de middag ging Twil weer naar huis en zat haar logeerpartij er hier al weer op, bedankt voor de gezelligheid.
Toen ze wegging was het heerlijk weer buiten de zon scheen en het was niet echt koud dus zijn wij de tuin ingegaan terras opruimen en dat was heel erg nodig, er lag heel veel troep van de reusjes.
We hebben ook mooie plannen voor de tuin dit jaar en een daarvan is een nieuw huis voor de reusjes, dit is heel mooi hok maar niet geschikt voor de reusjes.
Het probleem si dat het gaas tussen het hout zit en als de reusjes een bui hebben beuken ze dat er tussenuit met hun kop en zijn ze vrij of in de problemen, de reusjes zijn al groot aan het worden en erg sterk zeker met kop en poten.
Ze worden in februari 1 jaar en wegen al ruim 6 kilo per stuk en dus moeten ze ook iets meer loopruimte hebben, naast dat ze los kunnen lopen.
Johannes en ik hebben dus diverse plannen uitgetekend en besproken en als de tijd daar is meer erover, maar de reusjes zullen er een goed en luxe huis op na houden.
Toen lekker avondeten gemaakt en gegeten en ik checkte mijn mail en de vraag of ik nu al het geld van de jackpot binnen had die ik won en wat ik ermee ging doen, nou dat kan ik wel vertellen ik heb de helft weggeven aan iemand die het goed gebruiken kan de andere helft ligt apart voor het nieuwe huis van de reusjes.
Ik heb nog wat zitten lezen in het dieetboek van Dr. Frank en deel 2 ook besteld daar staan nog meer recepten in en ook weer voorraad shakes erbij gekocht en ik kan de komende maand dus gewoon doorgaan en ik heb goede hoop dat ik snel wer onder de 100 ben en dan gaan we uitzoeken hoe ik daar kan blijven, dus minder streng dan nu.
Ik heb me net even gewogen en jippie we zakken nu al en best wel snel….ik weeg nu 111.6 kg op naar de 100!
In de avond gezellig Medium gekeken en ik ga zo lekker een douche nemen want morgen vroeg op voor de tandarts.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat ontzettend lief dat je iemand blij maakt met de helft van je gewonnen geld! Fijn dat het lijnen zo goed gaat, succes ermee!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.