Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jan/110

Bijna weekend

Vrijdag 7 Januari
Johannes werkte thuis en Sjoerd kwam en ik stond erg laat op voor mijn doen.
Gezellig met Sjoerd gekletst en de boel was weer heerlijk schoon.
De dag ging redelijk snel, dieren doen, rommelen op pc en uiteraard veel acties meedoen en zo win je dan weer leuke DVD via Twitter.
Johannes en ik zijn samen naar de AH gegaan, was de eerste keer dat ik weer naar buiten ging en stukje moest lopen en mijn been vond het niet fijn, maar goed steeds stukje proberen si enige wat helpt.
Boodschappen opgeruimd en toen eten maken en lekker eiwitrijk eten, het smaakt prima en is goed te doen, mijn introductiepakket is binnen dus nu kan ik vanaf morgen 2 shakes per dag ontbijt en lunch doen en zien hoeveel ik daardoor verlies aan gewicht.
In de avond wat tv gekeken en er was zoals altijd weer niet veel en dus heel op tijd naar bed, nacht goed slapen beide moe, dus we gaan douchen en slapen.
En dan begint het weekend heerlijk heb er zin in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.