Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jan/113

Dr. Frank Eiwitdieet

Donderdag 6 Januari
Vandaag ging Johannes al vroeg weg hij had een werk beoordelingsgesprek en ik bleef een uurtje langer liggen.
Ik verzorgde de dieren en deed wat in het huisje en werkte achterstand was weg, gemakkelijk een droger, wassen drogen en kast in en op die manier 3 wassen gedaan vandaag.
Johannes kreeg een hele mooie beoordeling en dat is terecht en zeer verdiend vind ik, maar ja ik ben bevooroordeeld of toch niet want zijn manager was het er wel mee eens blijkbaar.
Verder was ik in 2009 heel trots een ruime 25 kilo afgevallen en woog ik net onder de 100 kg, maar ja nu in januari 2011 is het alweer 115 kg en is alles dus bijna terug, balen.
Ik weet waar mijn fouten zitten en wat de oorzaak is, maar hoe dan ook het moet er wel weer af en ik wil gewoon terug naar 90 ad 95 kg.
Dus jawel we gaan weer een dieet volgen en dit keer iets wat ik bijhouden, veel gelezen op internet en ik ga het eiwitrijk dieet proberen en een beetje op mij af gestemd, want ik ben natuurlijk niet iemand die veel verbruikt en sorry maar je krijgt er bij mij in de ochtend geen gebakken ei met spek in om een voorbeeld te noemen.
blog-dokterfrank
Goed ik heb het boek besteld en een introductiepakket met shakes, morgen komen ze en ik heb al een bus shake staan en kon dus gewoon beginnen vandaag en in de avond at ik visschotel, dat is koolvis met broccoli en beetje kaas.
De recepten die ik al via mail ontving zijn lekker, simpel en meer dan genoeg als je het mij vraagt en Johannes zal een aantal dagen gewoon meedoen en ik kan heel simpel voor hem aardappels, rijst of pasta erbij maken om het voor hem compleet te houden.
Uiteraard op dagen dat Lianno hier is zal de maaltijd compleet zijn, hij moet namelijk aankomen en niet afvallen, dus klook ik dubbel.
Op 1 januari zei mijn leuke lieve mooie weegschaal dat ik 113.8 kilo woog en toen ben ik al direct dingen weer gaan stoppen vandaag weeg ik 112.8 kg en we gaan nu hopelijk naar de 110 kg om te beginnen.
Goed genoeg over mijn gewicht voor nu, wat ik wel nog even kwijt wil is het tv programma Help ons kind is te dik, daar keek ik gisteren eens naar en werd echt heel beroerd ervan en heb het na half uur uitgezet.
Er zijn altijd redenen waarom een kind wat zwaarder kan zijn, maar als je zoon van 12 jaar bijna 130 kilo weegt dan is er toch iets mis vrees ik en een jongen van 9 die 77 kilo weegt…nou hoe dan ook redenen of niet ik weet dat ik niets te zeggen heb ben zelf veel te dik, maar als ouders mag je het niet zover laten komen en ik hoop voor die jongens dat het ze lukt al dat gewicht kwijt te raken, voor hun gezondheid, geestentoestand en hun toekomst.
Verder gewoon de dagelijkse dingen gedaan en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Heel veel succes en proficiat Johannes met je mooie beoordeling als ik de blogs zo lees is het meer dan verdiend

  2. Valt niet mee he Moontje 🙁 , ik moet een natriumarm dieet volgen, met vochtbeperkt. En het valt me bij tijd en wijle zo zwaar pfff. Dus ik weet hoe moeilijk dieeten is!! Vooral als je zoals wij weinig winst uit sporten en bewegen kunt halen!! Ik wens je heel veel succes en hoop dat je je streefgewicht mag halen en dan kunt vasthouden!! Van wat anderen me vertellen hoor ik dat je bij het Dr. Frank dieet in ieder geval weinig honger hebt, dus ik hoop dat dat ook voor jou zo is!!

  3. Veel succes met het dieet en Johannes gefeliciteerd met je mooie beoordeling. Fijn weekend!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.