Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jan/110

Lianno terug naar de groep

Zondag 2 Januari
Inmiddels ben ik echt de dagen een beetje kwijt merk ik, maar goed vandaag was het zondag.
Lianno sliep tot 9 uur en daar was ik erg blij om, ook was hij stil en rustig daarna en ik stond dus rond half 10 op.
Vandaag hebben we de kerst spullen opgeruimd in huis, de ramen weer sneeuwvrij en de lampjes weg op de lichtslang na die blijft altijd hangen.
Ik kon niet veel doen qua opruimen door arm en been, maar maakte daarom verse croissantjes als lunch, gaf de mannen drinken en gaf aanwijzingen.
Voor we het wisten was de dag ook weer om en tijd om Lianno naar de groep terug te brengen en daar had hij uiteraard weinig zin in, het is goed dat hij het uitspreekt en laat zien maar als het zover is gaat hij lief mee en doet wat moet.
Op de groep even gesproken over de vakantie en daarna ging Lianno met de kinderen spelen en wij weer naar huis en ik vind dat nooit fijn hem daar achterlaten, maar het is niet anders en beter voor hem op dit moment.
Thuis eten besteld en toen samen gezellig de film Avatar gekeken, erg mooie film.
Nienke belde nog even dus bij zitten kletsen en dat was fijn en gezellig.
Morgen begint het gewone leven weer Johannes werken, Lianno naar school en ik thuis met onze dieren.
Gelukkig is de straat weer helemaal sneeuw en ijsvrij en dus als ik wil kan ik weer met de Canta weg, maar voorlopig heb ik nog even onenigheid met mijn linkerbeen en rechter elleboog.
Komende week gaan we andere pijnstillers gebruiken en verder elke 4 uur smeren met Voltaren gel dat remt zwelling en pijn en dan maar rustig aan doen en hopen dat het snel weer over gaat.
Het is voor nu de hoogste tijd om te gaan slapen

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.