Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jan/111

We zijn gezellig 2011 ingegaan!

Vrijdag 31 December 2010
Lianno was extreem vroeg al druk bezig en dus maar opgestaan, want hij is zo gespannen voor vandaag en ik heb geen zin in discussies dus laten we het maar allemaal even gebeuren.
Sjoerd kwam voor de laatste keer ons huisje schoonmaken dit jaar en we kletsten even gezellig.
De mannen gingen het vuurwerk halen en dat was lachen, want ik bestel nooit v uurwerk en er stond op de site 1 Romeinse kaars 89 cent en in een pak 12 stuks dus ik dacht ik vul maar in 12 dan hebben we een heel pak…..nou lachen ik had dus mooi 12 pakken met 12 kaarsen.
Dat was dus een behoorlijke blunder van mij en veel te veel dus de ouders van Lianno zijn vriendje even gebeld of die wat wilde afsteken en zij haalden de helft dus op.
We hebben gezellig samen de oliebollen gebakken, bananen gebakken en Lianno kan dat al goed, kijk maar eens naar dit filmpje.

We maakten er een gezellige middag van en keken tv, speelden een spelletje en tegen het avondeten wilde Lianno niet eten maar naar bed, toch maar eerst even lekker aan de erwtensoep met stokbrood.
Uiteraard kon hij niet slapen er werd al aardig wat afgestoken buiten, dus voor de rust en afleiding hebben L:ianno in mijn bed gelegd en de tv zachtjes aan gezet op Nickelodeon, helaas hielp ook dit niet en om 9 uur tv uitgedaan en Lianno sliep niet….en toen hij tegen half 11 nog een keer naar de wc ging besloten we hem maar te gaan roepen.
Eerst even lekkers klaargezet en topen we bovenkwamen sliep die net, maar toch geroepen en hij was de weg wel even kwijt maar al snel weer bij de tijd en gezellig naar de tv gekeken en toen was het eindelijk NIEUW JAAR!
Proosten met kinderchampagne, lekkere hapjes en op naar buiten vuurwerk, er waren geen buren thuis dus we hadden het rijk zo goed als alleen en ze genoten van het vuurwerk.
Op onze youtube site staan heel veel filmpjes (nieuwste onderaan) en het was mooi siervuurwerk, leuke pijlen en na een half uurtje ben ik naar binnen gegaan, mijn been doet erg moeilijk en werd helemaal dik, maar ach dat vergeet je als de mannen zo lekker buiten bezig zijn en lol hebben.

Na het vuurwerk belde we even met een aantal mensen, ging ook niet echt makkelijk het was te druk op de lijn, maar Lianno bereikte wel zijn moeder en vervolgens even wat drinken en om 2 uur lag Lianno weer op bed.
Wij dronken nog wat en ruimde op en om 3 uur lagen wij ook op bed, gelukkig was dood op.

Zaterdag 1 Januari 2011
Nieuwjaarsmorgen was Lianno al rond kwart voor 8 heel druk en maakte veel lawaai, dit was tegen de afspraak maar ja kinderen zijn er voor gemaakt om af en toe niet te luisteren, maar dit keer ben ik wel heel boos geworden.
Maar goed slapen was dus over en aangekleed en naar beneden, ontbijt en lekker wat tv gekeken en nagepraat over de dag ervoor, door slaap gebrek viel ik in slaap bij de tv.
De rest van de dag lekker kalm aan gedaan en samen met Lianno hetLego spel in elkaar gebouwd, lekkere hapjes opgemaakt met zijn allen.,
De planning was dat we naar oma en Loes zouden gaan en even langs mijn vader, maar mijn been staat niet toe dat ik veel loop de wc in huis is al ver weg en dus zijn we thuis gebleven.
Eind van de middag kwamen Oma en Loes gezellig bij ons langs en dat vond ik erg leuk en we hebben gezellig wat zitten drinken en kletsen, ze hebben de filmpjes gezien van het vuurwerk.
Bedankt Ma en Tloes dat jullie hierheen konden komen.
We bestelden heerlijk Chinees eten en begonnen het jaar dus goed, na het eten ging Lianno douchen en toen kwamen de tranen hij wil niet terug morgen dus met hem samen gaan zitten en praten en dan komt er van alles over tafel en na een tijdje was hij wel weer rustig en wilde hij naar bed.
Wij hebben nog wat tv gekeken, zitten praten en de filmpjes online gezet en nu is het voor mij de hoogste tijd om mijn bed te zoeken.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke filmpjes! Fijn dat jullie zo genoten hebben en het nieuwe jaar gezellig zijn begonnen met elkaar. Balen van je been! Veel sterkte vandaag met Lianno terug brengen, is voor jullie alle 3 erg moeilijk.

    Dikke knuffel


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.