Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24dec/100

7.2 miljoen voor het Rode Kruis echt gaaf!

Vrijdag 24 December
We waren allemaal alweer vroeg op, Sjoerd kwam de boel lekker doen en zijn vrouw veraste ons met een bezoek en bracht hele mooie Amaryllissen mee.
Mijn nieuwe pc draait en is super snel en ik geniet er van en de oude haal ik leeg op besturingssoftware na en gaat naar kennis.
Lianno vond een pakje onder de boom met daarin een DVD Kerst met Disney en die heeft hij zitten kijken.
Na de lunch die uit poffertjes bestond zijn we naar mijn vader en zijn vrouw gegaan, gezellig even ook met hen een beetje kerst vieren.
Onder hun boom lagen ook al leuke cadeautjes Lianno kreeg een puzzelbal van cars en een grote chocolade Kerstman.
Lianno heeft de puzzelbal direct zitten maken en wij hebben gezellig zitten kletsen en er waren lekkere hapjes en drankjes.
Eind van de middag weer naar huis, Lianno meteen laten douchen hij is erg moe en viel bij het eten bijna in slaap dus om half 7 bed in en tja dan is de slaap over dus duurde een tijdje voor hij eindelijk sliep.
Lianno is heel erg gespannen voor kerst bij zijn moeder, voor het eerst zal hij zien waar ze nu woont en tja dat is natuurlijk eigenlijk wel spannend.
Morgen is het kerst en wij hebben nog even wat tv gekeken en Serious Request heeft een kleine 7.2 miljoen opgehaald, echt zo gaaf en dat zonder de hulp van dit leuke gedoogkabinet, echt klasse mensen.
Dit zijn momenten waarop ik denk zie je wel, we kunnen het wel een klein landje kan heel groot zijn.
Zo en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen, morgen lange dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.