Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22dec/100

SBS stopt met B&B per direct voor altijd!

Dinsdag 21 December - Woensdag 22 December
Niet veel te loggen dinsdag kwam Sjoerd en deed ons huisje. Lianno speelt veel met zijn vriendje en vriendinnetje uit de straat, meestal bij ons binnen op zijn kamer.
De kater van de dode vissen zakt maar langzaam weg, maar goed volgende week gaan Johannes en ik eens kijken voor nieuwe vissen.
Woensdagavond kwam de moeder van Lianno zijn vriendje samen met het vriendje op de koffie, ze heeft interesse in Luipaardgekko’s en kwam dus even kijken en denk er nu even over na en als ze wil kan ze van ons bak met diertje krijgen.
We hebben gezellig koffie zitten drinken en kletsen over de jongens en de jongens vermaakte zich samen op de computer.
Verder gaat alles goed hier, het is wel erg koud buiten en de sneeuw krimpt maar langzaam en dus ligt er nog steeds een pak sneeuw overal.
Vandaag was voor het laatst The Bold and The Beautiful te zien, SBS6 stopt per direct met het uitzenden end a top een heel spannend moment en het komt niet meer terug bij hun, ze hebben geen uitzendrechten meer en daar baal ik heel erg van.
Ik hoop dat het binnenkort weer te zien zal zijn bij RTL of een andere zender, want ik keek er wel dagelijks naar, ik heb een tijdje niet gezien maar nu miste ik geen aflevering meer.
Snap dat niet van SBS6 maar goed zal wel weer om geld gaan, de kijker telt al tijden niet echt meer.
Ze herhalen tot in de eeuwigheid, veel dubbele dingen op tv en altidj oude films en kortom niet echt wat een gemiddelde kijker wil en dan zwijgen we maar over de grote hoeveelheid reclames en ehlemaal die van 1 minuut zijn irritant.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.