Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20dec/102

In een keer alle Malawi Chiclieden dood!

Maandag 20 December
De dag begon prima en eindigde met een hele zware kater……….
Lianno speelde met zijn vriendje en vriendinnetje gezellig buiten in de sneeuw en daarna op zijn kamer om weer warm te worden.
Johannes en ik waren heel de dag zoet met een van onze aquariums, de Malawi Chiclieden waren ziek en daarom werd de bak gedruppeld met een soort medicatie, toch gingen er afgelopen week paar vissen dood en gisteren nog meer en dus besloten we heel de bak te verschonen.
Alles is nu grondig schoon en de bak is heel mooi helder en er zit nu nog 1 algeneter in en tot ons groot verdriet zijn alle Malawi Chiclieden overleden, niet een heeft het overleefd ze waren dus toch al veel te zien.
Nu hebben we een kater, beroerd en tja wat hadden we anders moeten doen is de grote vraag, als je ziet aan de vis dat die ziek is is het vaak ook al te laat, maar goed het is gebeurd en niets meer aan te doen.
We zullen weer opnieuw beginnen ergens volgende week, nu laten we de bak eerst weer een week met rust en zonder vissen om het water goed te hebben, alle sis nu schoon filter en zo en ik hoop dat we dit nooit meer meemaken.
We hebben heel veel dieren vissen, reptielen, knaagdieren, katten en tja dan is de kans dat je er eentje (of meer) overlijdt groot.
Na het eten nog even rustig gezeten en nu duik ik onder de douche en dan bed in en hopelijk zakt dit nare beroerde gevoel over het gebeuren snel weer weg……..

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. heel veel sterkte, wat jammer zeg dat ze nu allemaal dood zijn gegaan, maar het is waar wat je zegt als je ziet dat ze ziek zijn is er al vaak niks meer aan te doen, maar je volet je dan wel heel machteloos

  2. 😥 Jij had dus ook al zo’n rotdag. Huisdieren zijn van je afhankelijk en dus bedenk je altijd of je iets beter had kunnen doen. Ook jij sterkte met je beesten en het verlies wat daar soms bij hoort.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.