Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18dec/101

SERIOUS REQUEST 2010

Zaterdag 18 December
Vandaag vroeg op en meteen de was aan gedaan en na het ontbijt de was klaar zijn we direct naar centrum gegaan, niet fijn al die sneeuw.
Lianno en Johannes zijn alleen de Scapino in gegaan en ik heb bijna 45 minuten zitten wachten in een koude auto…brr het was -4 buiten, maar goed dat was beter dan lopen over de ijsbaan van auto naar de winkel.
Lianno heeft nu 2 paar nette schoenen, een paar bergschonen en nieuwe leuke sloffen en tot slot superlange sterretjes voor oud en nieuw.
Meteen van daar door naar de Ah en daar was het druk, maar wel gezellig en geduldig druk en uiteindelijk waren we 3,5 uur later weer thuis en was het direct lunchtijd.
In de middag is Lianno naar zijn vriendje gegaan en samen lekker in de sneeuw, hij belde om zijn oma nog even, want die wilde hij graag spreken.
Vandaag start SERIOUS REQUEST 2010 en dit keer doen ze het voor het Rode Kruis die kinderen helpt die alleen zijn komen te staan nadat hun ouders aan AIDS zijn overleden.
Ik heb meteen maar een donatie gedaan en dan vraag je ook een nummer aan en ik koos dus voor Rene Kleijn met MR Blue.

Lianno heeft de opening ook gezien en we hebben hem uitgelegd waarom dit er is en hoe het werkt en hij vond het super dat wij mee gingen helpen.
Prinses Margriet sloot de mannen op en vroeg hetzelfde nummer aan als ik, tja dat is toch het eerste waar je aan denkt als ik AIDS hoor, maar geen idee hoe dat bij jullie is.
Ik hoorde net nog dat er vannacht weer sneeuw aan komt…..dus ff checken en ja hoor het komt van beneden en dit is voor komend uur:
image001
Nou we gaan het wel zien morgen, nu eerst douchen en lekker slapen en morgen hoef ik de deur niet uit gelukkig.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Een lied hoort hierbij voor Serious Request, doneren maar: http://3fm.komzelfinactie.nl/demo/liefde


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.