Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17dec/100

Een heel dik pak sneeuw!

Vrijdag 17 December
Vandaag werkte Johannes thuis en gelukkig maar want de sneeuwval zorgde voor complete chaos op de wegen en vooral rond Amsterdam en Utrecht, daar ontstonden zelf complete infarcts, dus blij dat die thuis werkte.
Lianno speelde lekker op zijn kamer, was druk op internet Panfu.nl , dit is speciale communitie voor kids en hij vind het erg leuk.
Johannes had het erg druk en heel veel telefoon, dus diende wij stil te zijn en Lianno kon dat heel erg goed.
Toen begon het hier te sneeuwen en het hield niet meer op…een heel pak en tegen half 7 stopte het, dit deed ons beslissen om geen boodschappen meer te gaan doen, maar dat naar morgen te verzetten.
Lianno wilde graag sneeuw schuiven en dat mocht uiteraard.
image001

image002 image003

We maakten soep en gebakken ei met brood, en aten gezellig bij de tv en keken naar de beelden van de chaos.
Lianno ging toen douchen en op tijd naar bed gisteren was erg laat en dus beetje op tijd nu, hij vind het allemaal erg spannend de feestdagen.
Twil zou dit weekend komen, vorige keer 2 weken terug met de verjaardag van Johannes kwam ze niet door sneeuw en ijzel en nu hetzelfde verhaal, het is ons gewoon even niet gegund, maar goed komt vanzelf een keer dat het wel allemaal lukt.
Femke Halsema (GL) is weg uit de politiek, ik vind haar super en snap haar keuze wel en vind dat ze een perfecte tijd heeft gekozen en de vervangster is ook top, dus op mijn steun kunnen ze blijven rekenen bij de verkiezingen in maart!
Goed nog wat gerommeld en nu tijd om naar bed te gaan.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.