Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16dec/100

Lianno is een echt stoer ventje

Donderdag 16 December
Vandaag werkte Johannes thuis, omdat er veel sneeuw voorspelt werd en tja dan is naar Amsterdam rijden niet erg fijn.
Ik bleef iets langer liggen lekker rustig aan en het regende al erg vroeg en pas later natte sneeuw en er ligt nu een paar millimeter niet noemenswaardig laagje sneeuw hier en daar, maar straks gaat het vriezen en dan morgen alles ijs….nou ja zien we morgen dan wel weer.
De postbode bracht eindelijk weer eens normaal post, een hele stapel heerlijk en ik ben erg blij dat er nu een akkoord is voor mij omdat ik post krijg maar zeker ook voor de TNT medewerkers.
Het mooie boek dat ik gisteren won ligt hier nu mooi te pronken op mijn bureau en het is echt heel erg mooi en zwaar, 600 pagina’s.
In de middag toen het net echt hard sneeuwde was het tijd om Lianno op te halen, hij is altijd vrijdag voor elke vakantie vrij en dus komt hij bij ons en gisteren was hij al helemaal blij en zenuwachtig want tja oud & nieuw mag hij vuurpijlen afsteken, nou ik zei al eerst kerst maar eens.
De reis ging prima geen extra file of glibbertoestanden het ging gewoon goed en de terug weg ook.
Eenmaal thuis eten besteld en we kregen een mooi cadeau, hij heeft een mooi schilderij gemaakt op een gespannen doek end at staat nu in de kamer, het is ons huis en Lianno erbij erg lief.
Toen wilde hij uiteraard weten of zijn eigen gekozen feestkleding binnen was en dat was zo dus passen geblazen en toen hij daar stond ion zijn pakkie dacht ik wel even oops….hij wordt al groot, een echt stoer kereltje.
Hij wilde op de foto en ik moest die meteen op zijn site zetten en dat is gedaan en kijk ik zet ze hier ook neer en zeg nou zelf is het niet een prachtig ventje?
image001 image002
Na dit spannends is Lianno gaan douchen en samen nog even gepraat op zijn kamer en om half 10 lag hij plat en wij rommelde nog even beneden.
Johannes zijn zus belde en wilde iets plannen voor kerst en dat is gelukt en nu is het bedtijd, welterusten dus voor iedereen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.