Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13dec/100

Als je ergens last van hebt gebeuren er altijd meer dingen pffff

Maandag 13 December
Zo vandaag heb ik op bed gelegen tot de ochtend om was, de nacht was erg slecht dus dan maar de ochtend gebruiken voor nachtrust.
Rustige dag gehad, met mensen gebeld voor gezelligheid en wat gerommeld op pc zeer beperkt.
In de middag wat aan huis gedaan en ik gleed uit en greep me met de verkeerde arm vast en voorkwam dat ik viel, maar ja heel de avond een gillende arm want die was niet blij.
Maar goed ook dat zakt nu wel weer langzaam weg……..en dan denk ik maar weer eens even aan de Jackpot en wordt weer blij en nee mensen nog geen idee wat ik met het geld ga doen een Ipad, Xbox 360 …alles kan en ik wacht eerst maar eens af tot het binnen is en de belasting dienst 29% mee feest en dan zien we verder, maar deze voorpret is wel erg leuk.
Nu ga ik douchen en bed in ben op, pijn in mijn arm dus even wat innemen en dan plat.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.