Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11dec/100

Dag lieve Jeep, rust zacht.

Zaterdag 11 December
Vandaag lekker uitgeslapen en rustig de dag begonnen.
De dieren goed verzorgd en de cavia’s verschoond, huisje beetje opgeruimd en we zijn naar de AH geweest.
Daar zit een TNT agentschap in want tja sinds 2 december zijn hier al geen brievenbussen meer in de wijk, dus vandaar en de kerstkaarten zijn op weg en wij zijn benieuwd wanneer ze aankomen.
Buuf Ria kwamen we tegen en we spraken even en ik wens haar en haar man Herris heel veel sterkte, hun JackRussel Jeep hebben ze moeten laten inslapen.
Jeep was 16 jaar en ziek geworden, het ging niet meer, ze hebben gedaan wat het beste was en hem laten inslapen, het is wel erg gek want ik woonde hier al toen Jeep kwam de lieve kleine schat en nu si hij weg….16 jaar is mooie leeftijd maar ik zal hem wel missen.
Jeep rust zacht je hebt het verdiend kanjer!
We hebben twee films gekeken Carriers een enge film over een bacterie die de mensheid bedreigd en later een mooie film The Golden Compass, zo mooi verfilmd en ook soms wel eng.
In de avond wat op pc en verder veel rust gehouden met arm, Twil nog even gebeld en afspraak mee gemaakt nu maar hopend at het weer mee zal werken, want men voorspelt voor komende week weer sneeuw en een dik pak op donderdag we gaan het zien.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.