Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9dec/100

Een ster in de voorruit van onze auto

Donderdag 9 December
Johannes was al vroeg naar Amsterdam ik ben blijven liggen tot een uur of 9.
Dieren verzorgd en huisje gedaan voor zover dat me lukte met links en dat ging eigenlijk wel goed.
Ik kreeg de wake up light bezorgd, die mag ik gaan testen ben erg benieuwd.
Verder wat tv gekeken en weinig pc tijd vandaag.
Johannes kwam thuis en heeft eens ter in zijn ruit dus meteen een afspraak gemaakt voor morgen om te repareren voordat het straks een dikke barst is.
In de avond wat tv gekeken en zitten kletsen aan de telefoon Twil belde ze had gelezen op mijn log over mijn arm en wilde me even laten weten dat ze meeleeft, ik vind dat lief.
Ik wil iedereen bedanken voor hun reacties hier, mail en hoe dan ook en geen zorgen mensen het komt allemaal goed, ik zal wel een mannier vinden om mijn “verslaving” internet en prijsvragen vol te houden.
Zo ik ga naar mijn bedje nu en morgen wordt ik voor het eerst wakker met de Philips wake up light ben erg benieuwd, de geluiden zijn leuk…morgen wordt ik wakker met een kudde koeien die bellen hoor je en boehoe met vogeltjes erbij erg schattig.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.