Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6dec/100

Dag Sinterklaasje Hallo Kerstman

Maandag 6 December
Vandaag vroeg op en we hebben Johannes lekker laten liggen tot een uur of 10.
Lianno en ik aten ontbijt en we ruimde samen zijn kamer even op, keken wat tv en kletsten gezellig.
Johannes was op en na ontbijt begon hij met Lianno de kerstlampjes buiten op te hangen, de lampionnetjes en ze zijn erg schattig geven maar een beetje licht maar dat is juist leuk.
Daarna hebben de mannen het huis in kerstsfeer gebracht, kerstboom opgezet en allerlei leuke dingen neergezet.
Ik heb lekkere kerstmuziek opgezet en keek toe, mijn elleboog is erg slecht vandaag en ik heb last van kracht verlies en dus geen controle over rechteronderarm, morgen nu echt de dokter bellen en erna laten kijken want dit gaat wel erg vervelend worden en tja ik ben rechts.
image001 image002 image003

image004 image005 image006

image007 image008 image009
Lianno heeft mallen klaargemaakt voor het sneeuw spuiten op de ramen en ik heb de tuindeur gedaan en Johannes het keukenraam, en het ziet er allemaal erg leuk uit.
Toen was de dag alweer om en mesten we Lianno terug brengen naar de groep, we hadden daarna afgesproken bij vrienden te gaan eten, maar mijn arm zorgt voor zoveel problemen, pijn en ik heb hem hard nodig zeker als ik bij anderen ben, steun en opdrukken dus zware belasting.
Tot overmaat van ramp was de A6 ook nog een zooitje heel de dag trouwens en we besloten het dus af te bellen ik baalde er wel van maar heb tot laatste moment het aangekeken en had geen keuze, de vrouw had een heerlijke ovenschotel staan maken, maar ze begrepen het natuurlijk wel, maar voor mij is en blijven dit soort momenten vet balen.
Eenmaal bij de groep ben ik dus in de auto gebleven ten eerste was het op straat daar een blubber ijs zooitje en mij te gevaarlijk en mijn arm had geen kracht en gevoel dus ik kon er toch niet uit op dat moment, Johannes bracht hem dus alleen naar binnen.
Na even praten kwam hij en gingen wij terug naar huis en geweldig na een hele dag was de A6 weer toegankelijke, vette mist hier in de Polder en bij Zeist scheen de zon en was het gewoon 3 graden warmer dan in de polder.
Thuis gekomen op de bank gaan zitten, gegeten, douche genomen en verder niets meer gedaan, ik tik dit log langzaam met alleen links want rechts heeft rust nodig, niet handig met muis maar ik heb touchscreen dus tik op scherm met links lukt het wel aardig.

Het is voor nu de hoogste tijd om te gaan slapen en na een heerlijk feestweekend en het zien vertrekken van Sinterklaas zijn wij helemaal klaar voor kerst.
Nu

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.