Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5dec/101

Johannes zijn verjaardag gevierd!

Zondag 5 December
Vandaag stonden Lianno en ik al om 8 uur beneden en Johannes mocht uitslapen.
We begonnen emt een vers brood bakken in de broodbakmachine, sesambrood en toen zelf aan het ontbijt.
Het was buiten een zooitje, dooi en overal smolt de sneeuw en een vieze blubber, Lianno ging de straat schoonmaken voor het bezoek.
image001 image002

image003 image004
Liaqnno haalde toen zijn vriendje op en ging lekker boven spelen met al zijn nieuwe speelgoed.
Twil, Ina en de kids hadden afgebeld ivm slecht weer om te reizen en dus kwamen er minder mensen, maar logisch veiligheid en zekerheid (openbaar vervoer is slecht in winter) gaan voor alles.
Mijn vader en zijn vrouw kwamen als eerste en wat denk je Sinterklaas had ook bij hun iets achtergelaten voor Lianno, een grote emmer vol Mecanno.
Lianno is erg blij mee, je kunt 15 verschillende dingen ermee bouwen.
image005
Daarna volgde mijn moeder en Tloes en warempel ook bij Lianno zijn oma lag een pakje voor Lianno en nu leek het net of Lianno jarig was in plaats van Johannes.
Lianno kreeg een hele mooie doos Playmobil, het pirateneiland en is ook daar erg blij mee.
image006
Lianno vroeg steeds netjes aan het bezoek of ze het goed vonden dat hij boven lekker doorspeelde met zijn vriendje en dat vond iedereen uiteraard goed.
Eind van de middag kwamen Nienke, Michel en Ilja en toen waren er dus drie kinderen gezellig boven spelen, met alle nieuwe dingen en alles wat er al was en het was erg gezellig boven, ze kregen drinken en chips mee.
De mensen gingen weer naar huis en de kinderen ook, Nienke, Michel en Ilja bleven gezellig eten, we aten patat, pizza en ieder had iets wat die erg lekker vond.
Na het eten dat we al vrij laat deden ruimde de kids het grootste deel van de puinhoop boven op, het was een complete ravage en de rest komt morgen wel.
Half 10 gingen Nienke en haar gezin weg en Lianno kon meteen douchen en lag dus pas om 10 uur op bed, was helemaal op en melde nog even dat het een superweekend was en dat hij zich erg feestelijk voelde.
We hebben een hele leuke en zeer gezellige dag gehad met zijn allen, Lianno slaapt en het is nu half 11 en ik ga ook nu snel douchen en mijn bed opzoeken.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad en dat er ondanks het weer toch nog bezoek is geweest, Lianno heeft echt een topweekend gehad met jullie, lekker verwend en dat hoor er echt bij met Sinterklaas


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.