Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4dec/100

Sinterklaasavond en 8 cm sneeuw en meer onderweg!

Zaterdag 4 December
We stonden allemaal om 8 uur op en eenmaal beneden maakte Lianno meteen het volgende deurtje open van de adventkalender, hij kreeg spullen om een paard te berijden (playmobil).
Na het ontbijt hebben we de dieren verzorgd, de konijnen weer nieuwe fles water en groenvoer.
We bekeken de weersverwachting en die voorspelde rond half 12 de eerste sneeuw en dus besloten wij direct toen de taart voor morgen was bezorgd naar de AH te gaan en geloof me dat was goed plan.
We waren met een uurtje terug met alle boodschappen en net binnen en daar begon het al met sneeuwen en hard ook.
Johannes moest nog wat werk afronden lees inhalen van afgelopen week en Lianno en ik vermaakte ons met het schrijven van de kerstkaarten, bij verschillende mensen moest er van alles extra bij en het was erg gezellig, het was knap dat hij best wel van veel mensen wist te vertellen wie ze waren, zoals nicht neef enzovoort.
Lekker aan de lunch gegaan en het bleef maar sneeuwen, in de middag mocht Lianno een uurtje op internet, uiteraard onder toezicht.
Eind van de middag keken we naar Shrek (scared Shrekless)op SBS6 en naar de Sinterklaasfilm op Nickelodeon, toen avondeten, Lianno werd met het kwartier zenuwachtiger en sneeuwen si gestopt er ligt een klein 8 cm sneeuw en er komt nog veel meer aan zei de man van het Flevolands weerbericht, vannacht ook met ijzel en hij waarschuwde voor gladheid die verraderlijk is.
Johannes heeft na de hevige sneeuw toch maar een deel van het konijnenhok dicht gemaakt de draai wind blies alle stuifsneeuw hun hok in en dan wordt het stro nat en dus niet fijn nu is dus tweederde deel dicht en windvrij en gaan de konijnen dus juist voor dat ene open stuk zitten ha ha leuke beesten hoor.
Hij was als eerste bij de deur toen de bel ging en er iemand heel hard op het keukenraam bonkte en kwam trots binnen met een zak vol cadeaus.
Gezamenlijk onder genot van lekker drinken en pepernoten met chocolade erom heen pakte we een voor een alles uit en Lianno is goed verwend hij kreeg allemaal playmobil, een dvd, een chocoladeletter en Johannes kreeg een chocoladeletter en een mooie inbouw harddisk voor zijn pc en zelf kreeg ik ook een chocoladeletter en het spel Endless Ocean 2 voor de wii.
Lianno begon meteen met zijn playmobil en ik speelde het nieuwe spel, later speelde ook de mannen het spel het is erg leuk en mooi, Johannes hielp ook Lianno met het in elkaar zetten van zijn playmobil en 2 dozen wilde Lianno graag bewaren voor morgen om in elkaar te zetten.
Smockey speelde met de achtergebleven papiertjes en iedereen was blij en tevreden en genoot van zijn nieuwe speeltjes.
Lianno ging om kwart voor negen naar boven en wilde liever niet douchen was erg moe van alles en dus bracht Johannes hem naar bed.
Hier wat leuke foto’s en de rest staat op de site van Lianno ( klik Hier voor direct grote sinterklaasfoto's)
image001 image002 image003

image004 image005 image006

image007 image008 image009
Wij hebben nog even lekker zitten napraten en wat tv gekeken en opgeruimd, nu ga ik nog even lekker spelen met mijn nieuwe spel en dan douchen en bed in, morgen groot feest, dan vieren we de verjaardag van Johannes en ik vrees dat niet iedereen zal komen door het slechte weer en dat is begrijpelijk we gaan het wel merken.
Ik ben erg benieuwd hoeveel sneeuw er morgenvroeg ligt als ik wakker wordt.
Het is in ieder geval een zeer geslaagde Sinterklaasavond geweest!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.