Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3dec/100

Verjaardag en familieactiviteit

Vrijdag 3 December
We konden mooi iets uitslapen, want Johannes heeft vandaag vrij en Sjoerd komt pas om 9 uur om het huisje te doen.
Het was gezellig samen aan de koffie en Sjoerd heeft ook helemaal tot aan de auto voor mij sneeuw geruimd en bij de auto goed met zout gestrooid zodat ik later er zo heen kon, super.
De ochtend was zo om een lang telefoongesprek en verder dieren verzorgd en toen aan de lunch.
Na de lunch op naar mijn moeder om haar op te halen voor de familie activiteit bij Lianno, er was sneeuw voorspelt en ellende op de weg, maar wij hebben er op de heen weg geen last van gehad.
Bij Lianno maakte we gezellig winterstukjes en Lianno was erg nerveus voor alles van komend weekend, Sinterklaas de visite hij vind het geweldig maar het is ook allemaal erg spannend.
Tegen vijf uur reden we weg en het begin toen in Driebergen net te sneeuwen, maar daarna niet meer gezien en het was heel goed te doen op de weg en we waren dan ook op tijd weer thuis, snel eten besteld en om dat even duurde is Lianno eerst gaan douchen.
We aten met zijn allen gezellig aan de eettafel en kletsten er vrolijk op los, oma at gezellig mee en bracht Lianno naar bed en ondertussen ging de telefoon vaak omdat men Johannes graag even wilde feliciteren.
Mijn moeder en ik spraken nog even en toen ging zij naar huis lopend, ze vond het niet nodig dat wij haar brachten want voor Johannes klaar is en de auto vertrekt is ze al tuis en ze woont ook erg dichtbij maar toch.
Ze ging lopend en ik rommelde nog wat en kletste nog even bij met Johannes en nu duik ik snel onder de douche en bed in , morgen voorspelt men centimeters sneeuw ben benieuwd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.