Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30nov/101

Koud veel te koud voor mij

Dinsdag 30 November
Vroeg op en wat is het koud zeg brrrr, veel te vroeg winter en er ligt een paar millimeter sneeuw maar genoeg om glad te zijn.
In de ochtend kwam Sjoerd en ik had voor hem een heerlijke chocoladeletter end at vond hij erg leuk, hij deed het huisje.
Johannes en ik zijn naar Profile Tyrecenter Flevobanden gegaan voor de winterbanden, gezellig even met Ben gesproken, Ben is mijn ex en die werkt daar al heel zijn elven en ik ken dus de meeste mensen daar en dat maakt het wel gezellig, lekkere koffie terwijl je wacht en ondertussen konden Ben en ik even napraten over zijn moeder.
De banden zitten eronder en de gewone liggen in de opslag tot maart/april volgend jaar.
Snel naar huis en een heerlijke kop kippensoep en Johannes ging aan het werk en ik rommelde wat op pc, deed de dieren en toen was het al weer tijd voor de volgende afspraak.
We hadden een overleg bij Pleegzorg met pleegzorgbegeleidster, gezinsbegeleidster van de instelling waar Lianno verblijft, moeder Lianno, een stagiaire en wij zelf, mijn broertje vaart en was in het buitenland dus die kon helaas niet.
Het was een gesprek van een uur en ging over de toekomst van Lianno, iedereen heeft zo zijn eigen emotie en gevoel hierbij .
Na het gesprek hebben we de moeder van Lianno afgezet bij NS station, scheelde haar heel wat lopen door de gladheid en ijskou en toen naar huis bijkomen, het vreet energie dit soort dingen en ik was moe, had het ijskoud en heb heel fijn de hele tijd zitten rillen en klappertanden.
Het was daar niet eens echt koud, maar buiten wel en mijn lijf schakelt heel slecht om en ik wordt daar heel moe van had me dus goed warm gekleed shirt, koltrui en fleeche vest maar helaas buiten ging de wind overal doorheen en tot ik naar bed ging heb ik zitten rillen ondanks dat het in mijn huis gewoon 21 graden was.
Johannes en ik hebben uiteraard zitten napraten en donderdag is al weer zo;n overleg en we aten wat en nu ga ik maar douchen en hopen dat ik wat opwarm daardoor, ik ben moe, beroerd, koud, misselijk en het is chaos in mijn hoofd beloofd wat voor de nacht.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Een hele warme dikke knuffel van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.