Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25nov/100

Philips Wake-up Light komt eraan!

Donderdag 25 November
Vandaag vroeg op, Johannes ging naar Amsterdam en ik maakte er een drukke dag van.
Ik heb huisje gedaan, dieren verzorgt en de cavia’s schone bak gegeven, konijntjes los en lekker verwent met vers hooi.
Ik heb veel aan prijsvragen gedaan er zijn in deze tijd altijd heel veel leuke acties en dus hard werken om kans te maken.
Het was ook weer eens tijd voor een klus die altijd terug keert en ik blijf het verschrikkelijk vinden, de post uitzoeken en in ordners stoppen, maar goed het is gedaan.
Verder moet ik nog klein stukje en dan is het nieuwe boek uit, heerlijk boek van Patrick van Rhijn - Dagboek van een hufter, beter dan de vorige twee hij overtreft zich en hopelijk komt er snel weer een boek van zijn hand.
Ik kreeg een mail en daar ben ik erg blij mee, ik mag namelijk de Philips Wake-up Light gaan testen en ik kijk hier erg naar uit, al tijden zit ik in twijfel of ik er eentje zal aanschaffen, maar ze kosten best wel veel en nu kan ik eerst twee maanden lang gewoon kijken of ik er prettiger bij wakker wordt, dus nu aftellen hij komt rond 6 december.
Nog wat lekker op Twitter zitten tikken en op Facebook zitten spelen en tv gekeken en nu is het de hoogste tijd, het is trouwens koud hoop dat de sneeuw nog even weg blijft.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.