Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22nov/101

Afscheid Diet

Maandag 22 November
Vandaag vroeg op en Johannes vertrok naar Amsterdam en ik deed huisje, boompje en beestjes.
Ik haalde een mooie bos bloemen, wit met rozen en gerbra’s voor Diet, die vandaag een waardig afscheid krijgt.
San belde nog even en dat was erg fijn, ook Monique heb ik gesproken en Natasja belde ook nog even.
In de middag ben ik in de Canta vertrokken naar de crematie, het was een mooie dienst en haar zoon sprak mooie woorden en een van de kinderen (3,5 jaar) zoon van Ben (mijn ex) zong zo lief zag twee beren staand op een stoel door de microfoon, echt zo mooi en zo onschuldig en het paste er gewoon helemaal bij.
Na de dienst nog koffie gedronken en toen weer naar huis even getankt en boodschappen gedaan onderweg en Johannes was al thuis toen ik om 17.15 uur in het donker thuis kwam, parkeerde de Canta en ging snel door de kou naar binnen.
Wat ben ik blij met die benzinekachel het was echt zo warm in de Canta heerlijk!
Ik ben erg blij dat ik naar de crematie ben gegaan, ik kan niet bevatte dat iemand zo vol leven zo opeens weg kan zijn, maar het is wel zo en de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind zullen nu zonder ouders verder moeten ik wens hun sterkte met dit verlies een plekje geven, Diet en Peter zijn nu samen, hoop dat ze beide hun rust hebben gevonden.
Diet was een week of 3 geleden aan het winkelen in de winkel waar ik ook was en ze hielp me, want de boter stond erg laag en ik kon er niet bij, zij 82 jaar bukte en pakte het voor me, even spraken we over hoe het met elkaar ging en de familie en liepen ieder onze kant op.
Diet was altijd vrolijk, zij altijd gedag en ik mocht haar graag, ze is dan welliswaar mijn ex schoonmoeder, maar ik ben erg dankbaar dat ik de kans kreeg haar mijn laatste groet te brengen met een bos bloemen en zal haar niet vergeten, rust zacht.
Aan de familie dus een bedankje voor het sturen van de rouwkaart, sterkte met het verwerken.
Ik maakte eten en we aten samen, nog naar de tv gekeken want er was een actie programma over de bezuinigingen op cultuur en Freek de Jonge presenteert dit programma en het was leuk om te zien, ik zal het niet afkijken wordt me te laat en dus ga ik nu lekker douchen en dan slapen 21.45 uur mooie tijd.

PS andere mogelijkheid voor ons eigen weerbericht:

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Goed dat je naar de crematie bent gegaan, ik ben trots op je!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.