Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21nov/100

Weer een gezellig weekend om

Zaterdag 20 November
Vanmorgen vroeg opgestaan en Lianno was superblij met Sinterklaas, want hij heeft een adventkalender gekregen van Playmobile Manege.
Elke dag in december krijgt hij nu een onderdeel playmobile, omdat hij er niet altijd is mocht hij alvast 1 en 2 december openen, op 3 december is hij er weer .
Na het ontbijt haalde oma hem op voor zijn omadag, we dronken een kop koffie en toen vertrokken ze.
Johannes en ik zijn heel de dag druk geweest met stroom aanleggen op balkon, lampjes ophangen zodat de donkere dagen wat vrolijker zijn en nee dit is niet kerstverlichting hoor maar ik noem het winterverlichting en het maakt de boel een stuk vrolijker.
Het zit op tijdklokken en brand van 1700-0100 uur en dan van 0700-0900 uur weer en ik vind het enig en het blijft in de tuin heel het jaar hangen ook in de zomer is het leuk als je sfeerverlichting hebt.
Verder hebben we de meetspullen voor het weer station van Johannes opgehangen en nu kan hij zijn eigen weer bericht maken, klik HIER en kijk maar hoe het actueel is bij ons nu.
Nu is het zo......maar het wordt steeds geactualiseerd

Lianno kwam na het eten terug en had een hele leuke dag gehad en met zijn allen kletsten we na met wat drinken en een stuk chocoladeletter en toen douchen en bed voor Lianno, oma bracht hem gezellig naar bed.
Wij hebben nog wat gerommeld en zijn ook op tijd gaan slapen.

Zondag 21 November
Ik stond met Lianno op tijd op Johannes mocht uitslapen en dat deed hij tot een uur of 10.
Lianno vond een heerlijke chocolade Sinterklaas in zijn schoen. (bedankt buuf Ria) en hij keek wat tv, speelde met de Nintendo DS en toen was het tijd voor zijn dieren.
Lianno verzorgd in de weekends zelf zijn dieren dus konijnen los en groenvoer, vers water dan de cavia’s water, groenvoer en tot slot moest hij de muizen verschonen en verzorgen.
Na een uurtje was dat klaar en ging hij zijn vriendje uit de buurt ophalen en samen hebben ze boven lief gespeeld en Lianno heeft zijn chocolade Sinterklaas met zijn vriendje gedeeld.
Eind van de middag moest Lianno terug en wat gaat een weekend toch snel, morgen zou hij eigenlijk hier zijn maar door omstandigheden kon dat even niet Johannes moet naar Amsterdam en ik heb een begrafenis en kan hem dan niet op tijd terug brengen dus helaas.
Lianno vond het niet zo heel erg alle kinderen zijn vrij en bij terug komst bleek dat hij zijn schoen daar vanavond mocht zetten dus hij is helemaal blij.
Toen we thuis kwamen eerst eten gemaakt en toen viel ik in slaap, heb het steeds koud en had de kachel even hoog gezet en toen was het opeens 23 graden en weer te warm….pfff ben ook een moeilijk mens hoor LOL.
Heb zitten lezen in mijn nieuwe boek van Patrick van Rhijn en dat is goed ben over de helft en het is erg boeiend!
Nu si het weer hoogste tijd om te gaan slapen.

image001

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.