Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18nov/101

Nieuw logeerbed, handig en opklapbaar

Donderdag 18 November
Vandaag rustig begonnen met de dagelijkse dingen huisje, dieren, mail, prijsvragen.
De moeder van mijn buuf ligt in het ziekenhuis heeft hartinfarct gehad, dus even gaan vragen hoe het gaat en het gaat redelijk ze heeft weer praatjes en dat is goed teken denk ik, ze is al wel in de tachtig maar toch.
Ik ben bezig geweest met opruimen in huis en heb een logeerbed opklapbaar gekocht, zodat ik niet als er meer dan 1 persoon logeert het opklapbed van de buuf steeds moet lenen.
image001
Handig en klein dat zet je zo aan de kant en het staat binnen 5 minuten, dus hier ben ik wel blij mee.
In de avond zijn we even naar de Praxis geweest en daar hebben een led lichtenset gekocht voor op de fiets van Lianno en meteen nog leuke lampjes voor kerst, verlichte letters met Merry Christmas.
Ze hebben erg veel leuke lampjes sets met led verlichting dus ik kan me heerlijk uitleven, het wordt straks erg vrolijk hier en toch weinig stroomverbruik en niet te fel licht want dat is ook niet goed voor natuur en milieu.
Thuis gegeten en toen de fiets in orde gemaakt en die is klaar leuk die ledlampen hebben drie standen, flikkeren, knipperen en branden eigenlijk onzinnig ze moeten gewoon branden als je het mij vraagt, maar goed zolang ze maar aan zijn dat vind ik het best.
Nog lekker wat tv gekeken en Johannes was erg moe viel op de bank in slaap, is erg druk op zijn werk en dat kost veel energie, veel praten en doen, dus heb ik hem lekker laten liggen en toen nog even zitten kletsen en naar bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn weekend, geweldig dat Lianno een dag langer blijft!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.