Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17nov/100

Infuus & vriendjespolitiek

Woensdag 17 November
Vandaag werkte Johannes thuis, ik ben blijven liggen tot 10.00 uur, lekker warm in bed.
Verder heb ik de dagelijkse dingen gedaan zoals huisje, dieren, prijsvragen.
In de middag had ik infuus en dat ging prima, echter moest ik heel nodig naar de wc en met een naald in mijn voet kom ik daar niet dus helaas moest die eruit en toen opnieuw aanprikken, gelukkig ging dat prima en toen kon ik het laatste stuk rustig uitzitten.
Het is vreemd het lichaam als ik infuus heb drink ik minder en neem mijn vochtpillen niet in, maar toch kreeg ik krampen en mijn blaas was vol en dat terwijl ik nog maar 3 koppen koffie op had terwijl ik normaal wel een veelvoud drink.
Elke woensdag bellen we met Lianno en het eerste wat hij zei was: “Ik ben maandag vrij mag ik langer bij jullie blijven?”
Lief en het antwoord is ja, Lianno gaat dit weekend pas op maandagavond terug, verder was hij heel vrolijk en had hij veel praatjes over Sinterklaas en ook dan heeft hij weer dag vrij en zal hij hier extra zijn.
We kletsten over van alles en nog wat en hij wilde weten of het licht op zijn fiets nu heel was en er een slot was, hij heeft Oma dag en dan gaan ze op de fiets en normaal is dat goed, maar ja nu is het donker als hij terug komt en dus moet er weer licht op zijn fiets komen.
Lianno had uiteraard hier een goede fiets met van alles erop zoals het hoort, maar ja kinderen slopen wel eens wat hé en Lianno dus ook en dan niet met opzet, maar door kinderlijk gedrag en wild doen.
Goed ik heb Lianno beloofd dat zaterdag zijn fiets tip top zal zijn, het slot was er al, het oude gebruiken we nu voor zijn skelter veilig achter de tuin vast te zetten.
Goed na een kwartiertje kwekken hingen we op, hij moest douchen en wij gingen eten.
De buuf belde en ik ben erheen gegaan want haar meoder is met spoed opgenomen met hartproblemen en morgen gaat haar t=nieuwe telefoon in en ze moet bereikbaar zijn en weet nog neit hoe haar neiuwe toestel werkt, dus ben ik dat gaan uitleggen.
Ik ken haar meoder ook en hoop dat ze snel opknapt, ook al is ze op leeftijd er kunnen nog wel een paar jaar bij denk ik dan altijd.
In de avond lekker tv gekeken en dan is het tijd om te gaan slapen.

image001

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.