Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14nov/101

weekend zit er weer op

Zondag 14 November
Vandaag een rustige zondag en we hebben ons lekker vermaakt.
We hebben het opruimen verder gedaan, lekker op de pc gerommeld en een hele mooie film gekeken.
De film heet Invictus en is waar gebeurd, de film gaat over Nelson Mandela en zijn eerste jaar nadat hij Premier werd en het is echt een super film.
Ondanks dat het zondag was zijn we naar de AH geweest voor de boodschappen en later kwam Sjoerd nog even de tassen met dvd’s ophalen.
De cavia’s hebben schone bak gehad en de reusjes waren erg blij met hun kilo andijvie ze groeien heel hard en zijn erg lief, maar ja gezien ik de dieren niet dwing zijn ze niet echt super tam.
Nog even met Twil gebeld en weereen logeerpartij gepland en we hebben nu besloten om inderdaad zondag 5 december Johannes zijn verjaardag te vieren end at kan omdat hij niet terug hoeft in de middag, gezellig hij blijft een dag langer.
Ik kijk erg uit naar de feestdagen en wil eigenlijk de boom al hebben voor sfeer, maar ja uit principe doe ik dat dus niet voor Sinterklaas en Johannes zijn verjaardag, maar ik tel wel lekker vast af.
Mijn vader belde gezellig om even bij te kletsen en te vertellen hoe het met hem is en eigenlijk had ik willen bellen, maar ja dat kennen we wel dat komt er steeds niet van.
Het gat dus niet zo goed met hem de antibiotica slaat nog niet aan en naast zijn benen zitten nu ook zijn armen onder de uitslag, blaasjes en hoe je dat noemt, men is er nu wel achter dat het geen wondroos is en denkt dat het cellulitis.
Cellulitis, is een ontsteking van de dieper gelegen delen van het onderhuidse bindweefsel (diepe subcutis), gekenmerkt door een onscherp begrensde en snel uitbreidende roodheid en zwelling van de huid, pijn, koorts en malaise.
Kortom niet echt fijn en de medicatie die hij nu krijgt ervoor maakt hem nog beroerder en de bijwerkingen zijn dus heftig en morgen moet hij weer terug naar arts en hopelijk beter nieuws.
Beterschap en sterkte ermee, ik hoop dat de medicatie snel gaat aanslaan en je straks weer gewoon alles kunt doen.
Verder gewoon de dagelijkse dingen gedaan en nu duiken we hier het bed even in.

image001

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Sterkte en beterschap voor je vader! Mooie spreuk van Loesje 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.