Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12nov/101

Oops we hebben ons verslapen

Vrijdag 12 November
Slecht begin van de dag als we pas rond 9.15 uur wakker worden, verslapen dat is lang geleden en dus snel opstaan en Johannes werkt thuis dus meteen koffie en aan de slag.
Sjoerd is er ook en die doet lekker de boel, ik doe de dieren en begin met mijn dagelijkse rondje op internet.
Dan komt de post met een hele grote doos, leuk de Sinterklaas aankopen zijn binnen super!
Ik winkel online lekker door voor de verjaardag van Johannes en ben geslaagd dus helemaal gelukkig en natuurlijk ga ik hier nog niets ervoer melden want dan weet Johannes het ook.
Het is erg moeilijk om wat te bedenken voor Johannes en mezelf voor Sinterklaas want tja eigenlijk hebben we gewoon allang alles wat we zouden willen hebben, maar goed ook daar ben ik heel creatief geweest en geslaagd.
Vandaag zijn we beide moe en hangerig, griepverschijnselen en in de middag rommelen we rustig door.
Ik krijg een brief van Valys (gehandicaptenvervoer) en daarin is te lezen dat we inderdaad niet meer met de lift mogen en ik dus maar contact moet opnemen met mijn WMO kantoor en daar moet gaan praten over een beter en geschikter hulpmiddel in plaats van mijn scootmobiel met andere woorden een elektrische rolstoel.
Nou mijn eerste reactie si dus gewoon mooi niet, maar ik moet er maar eens even over gaan nadenken.
Want dat houdt wel in dat ik niet meer alleen op pad kan, want dat heeft geen zin met rollator kom ik niet ver en duwrolstoel dus ook niet, nou ja ik laat het maar even rusten want ik wordt er goed beroerd van.
Ik heb vanmiddag via telefonisch consult nieuwe aangepaste schoenen besteld en die worden op 3 januari 2011 geleverd daar ben ik blij mee.
Maandag komen ze voor een wintercontrole beurt voor de Canta, ben benieuwd er staat inmiddels 155 km op de teller.
Verder gewoon tv gekeken en gerommeld op mijn pc en nu duik ik mijn bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat balen zeg al die nieuwe regels. Ze bedenken van alles, maar houden geen rekening met de mensen en die zijn er de dupe van. Sterkte!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.