Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11nov/101

Moe, Moe en nog eens Moe

Donderdag 11 November
Vandaag was ik al vroeg op kon niet meer liggen van de pijn in elleboog en heup, wordt ik ook moe van.
Was niet lekker en lijkt wel of ik griep ga krijgen, maar hopen van niet.
De eerste herfststorm is vandaag aangekomen, lekker harde wind en best wel wat regen mooi alle blaadjes weer weg van de parkeerplaats.
Einde van de ochtend had ik koorts en was ik zo beroerd da tik mijn bed ingedoken en daar kwam ik tegen etenstijd weer vanaf, voelde me iets beter maar nog wel een soort vaatdoek.
Heb een heerlijke ovenschotel gemaakt en die was lekker en goed gelukt.
Vandaag was het de dag van de duurzaamheid en het is vandaag precies 92 jaar geleden dat WO I ten einde kwam, maar goed iets wat veel bekender is voor vandaag is Sint Maarten en wat een pech voor de kinderen regen, storm geen fijn weer om met een lampionnetje langs de deuren te gaan om te zingen voor snoep, wij kregen 1 keer bezoek van 2 kindjes en dat was het dan, jammer hoor ik vind het altijd wel erg lief om te zien.
In de avond wat tv gekeken en nu duik ik mijn bed in, moe moe en nog eens moe.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Sterkte en beterschap Moon, dikke knuffel voor jou!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.