Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9nov/100

Adventkalender Playmobil Manege

Dinsdag 9 November
vroeg op en Johannes werkte lekker thuis, Sjoerd deed ons huisje en ik verzorgde de dieren.
Heb niet veel bijzonders te melden, we zijn druk met plannen feestdagen, Johannes is jarig, Sinterklaas, kerst en Oud&Nieuw.
Sinterklaas gaan wij op de verjaardag van Johannes vieren, vrijdagavond 3 december Lianno krijgt allerlei doosjes playmobil.
Ik vond ook een hele gave playmobil adventskalender, hierin zitten 24 kleine cadeautjes van manege, echt leuk en dus gekocht.
image001
Zaterdag zullen we dan de verjaardag van Johannes gaan vieren en de rest komt nog wel, moet eerst met allerlei mensen afstemmen wat zij willen en kunnen.
In de middag kreeg ik een MSN bericht van Elis zij had gezien dat je knietafels kon kopen bij het Kruidvat, de Blokker ben ik inmiddels al een keer of 4 geweest steeds is het niet geleverd of uitverkocht end at is zwaar irritant.
Ik ben dus in de Canta gestapt en naar de andere kant van de stad gegaan en jawel daar lagen de knietafels, o ik ben helemaal blij onze lieve Kuifje had die van mij stuk gemaakt en ik miste de knietafel heel erg en nu heb ik dus maar 2 nieuwe meegenomen.
De rit ging prima maar het is wel drama hier hoor heb de halve stad gezien met alle omleidingen vanwege snoeiwerkzaamheden, verderop moest ik over afgeschuurd asfalt en geen belijningen en dat is echt raar rijden.
Al met al ben ik 15 km verder met de teller en ik heb eindelijk de benzinekachel aan gehad, heerlijk zo warm in de auto ben er echt heel blij mee en toch toen ik thuis kwam had ik blauwe vingers, stom van mezelf had handschoenen aan moeten doen.
Las op internet dat de eerste zware herfststorm donderdag al aankomt in Nederland en dus donderdag en vrijdag krijgen we veel water, wind en kans op onweer ben benieuwd, hoef de deur niet uit dus mij prima.
Verder nog wat tv gekeken en gezocht naar kerstverlichting met ledlampjes en heb hele leuke gezien, we willen de buitenboel voor het huis wat gaan verlichten en bij de reusjes ook.
Heb nog even mijn moeder gebeld en alles gaat goed ze zijn druk met verhuizen bezig van Moeke 2, verhuizen is echt veel werk zelfs al ga je maar 2 deuren verder, dames succes en sterkte met alles.
Verder de buurman blij gemaakt met gewonnen spullen die ik niet gebruik, hij gebruikt ze bij het clubfeest van de vogelvereniging zo zamelen ze geld in voor de club, elk jaar doneer ikw el een tas met spullen.
Zo nu is de dag om en ik ga mijn bed opzoeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.