Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7nov/102

Weekend om en Pre Mix drankjes niets voor mij

Zondag 7 November
Johannes mocht vandaag wederom blijven liggen tot 10 uur en Lianno en ik waren al om 8 uur beneden.
Lianno heeft hard gewerkt aan een paar kleurplaten en gedicht voor een prijsvraag, hij heeft erg zijn best gedaan wil namelijk graag een Xbox winnen.
In de middag speelde Lianno met zijn vriendje heel de middag op zijn kamer met lego, playmobile en ze bouwden een hut en hadden uiteraard erg veel plezier.
Einde van de middag moest Lianno terug en zat het weekend er al weer op.
Thuis gekomen lagen de testresultaten van de koffie er van mijn moeder, dus die heb ik meteen erna verwerkt, bedankt!
Gegeten en in de avond lekker tv gekeken en om half 9 ging de telefoon het was een mevrouw van radio Beverwijk en ze vertelde me da tik de winnaar was hun prijsvraag.
Ik heb een rondvaart op de MS Jordaan gewonnen, rondvaart op de Amsterdamse grachten inclusief diner, echt zo leuk ik heb er nu al zin in.

Pre mixed drankjes testen:
Verder heb ik twee blikjes opgemaakt van de pre mix drankjes euh samen met Johannes dus uiteindelijk ieder 1 blikje.
Ik weet dat ik de laatste tijd eigenlijk zelden drink, maar vroeger dronk ik wel vaker mix drankjes, maar dit is anders dan als je ze zelf mixt.
Captain Morgan spiced rum-cola is cola met rum iets van kruiden en ik vind het waterig smaken niet mijn smaak, Johannes deelde deze mening.
Gordons gin-tonic is dus tonic met gin en dat vind ik echt vies, bitter, zuur en niet echt lekker, Johannes vond deze wel okay.
Ik heb vrienden van elke smaak een blikje gegeven zodat ze deze kunnen testen voor mij.
Goed na 2 bekertjes en in totaal dus 1 blikje steeg de troep al naar mijn hoofd en dus genoeg volgende keer de volgende, het percentage is 6,4% maar je drinkt het als frisdrank.
De frisdrank en zoetige limonade versterken voor mijn gevoel de alcohol en je kan dus binnen no-time stomdronken zijn zonder het echt te beseffen, ik vind dat dit eigenlijk niet in de supermarkt thuis hoort.
Toevallig kreeg ik een mail van iemand die ik ken en die ook de blikjes heeft gekocht en het erg lekker vind, wel erg zoet en het drinkt heel makkelijk weg en ook deze persoon vind het spul om mee op te letten>
In Twitter, Facebook en omgeving eens rond gevraagd over de blikjes mensen hebben liever echte zelf gemixte drankjes behalve de jongeren die vinden dit erg lekker en betaalbaar.
Het is natuurlijk een feit dat voor een mix in de kroeg wel 3 keer zoveel betaald dient te worden dan de prijs van 1 euro 30 voor zon blikje in de winkel en ik vrees dus dat daarom veel jongeren hieraan zullen beginnen met alle gevolgen van dien.
Het is in ieder geval iets dat ik zelf nooit zal aanschaffen als ik dan wat wil drinken dan maak ik zelf wel een mix.
Nu wacht ik vol spanning af wat Elis & Camiel van de blikjes vinden.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Ik wilde je er net een berichtje over sturen.. Wij hebben er eentje getest: die met appelsap erbij in, de groene. Camiel vond het wel lekker, maar ik niet echt. Erg zoete appelsap en de combinatie met de alcoholsmaak vond ik niet zo geweldig. Maar super bedankt voor het laten proeven! 🙂

  2. Gefeliciteerd met je leuke prijs!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.