Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6nov/101

Bezoek van Elis & Camiel

Zaterdag 6 November
Vandaag stond ik al rond half 8 op was toch wakker en Lianno komt een half uurtje later ook en dus samen aan het ontbijt, Johannes hebben we lekker laten liggen tot 10 uur.
De dag begint vervelend als blijkt dat mijn Dymo Labelwriter het heeft begeven, ik mis hem nu al ik gebruik hem vaak dus ga op zoek naar een nieuwe.
Lianno en ik verzorgen samen alle dieren en laten de reusjes lekker los op het terras.
Lianno speelt wat op de Nintendo en kijkt wat tv, dan gaan we lunchen en hij wilde graag een bord macaroni die over was van gisteren ipv brood en dat was mij best, lekker gekookt eitje erbij en prima lunch.
Na het eten komt zijn vriendje en dan gaan ze samen boven spelen, wat later komt er nog een vriendinnetje bij en zijn ze gezellig met zijn drietjes aan het spelen.
Ondertussen komen Elis & Camiel binnen heel gezellig met hun zitten kletsen en tegen etenstijd kwamen de ouders hun kids halen en gingen wij eten bestellen, Lianno en Elis namen een pizza, Johannes een mixed grill, Camiel ging aan de spareribs en ik nam heerlijke gegrilde kipfilet.
We hebben allemaal heerlijk zitten smullen, na het eten ging Lianno vast douchen en kwam daarna er weer gezellig bij zitten en vermaakte zich met de Nintendo DS Lego StarWars spelen en Elis hielp hem ermee.
Rond half 9 bracht Johannes Lianno naar bed en niet veel later gingen Elis & Camiel weer naar huis en ik gaf ze wat testdrankjes mee, want vandaag kwam de doos met pre mixed drankjes mee en zij gaan van elke smaak 1 testen.
Verder ha dik nog koffie voor ze om te testen en ook nog spul voor de vaatwasser om te testen ze kunnen er dus flink op los testen, ik hoor jullie resultaten wel.
Elis & Camiel bedankt voor alles het was weer super gezellig en we spreken gauw weer af hoor en dan bij jullie denk ik want Lianno wil nu natuurlijk bij jullie spelen op de Xbox360 LOL.
De pomp van het grote aquarium had kuren en met de post kwam vandaag de nieuwe, meteen erin en nu pompt deze geen 1000 liter per uur maar 1500 liter per uur, nu zien hoe het gaat werken, zo zie je maar alles kan kapot gaan op de gekste momenten.
Nog even over internet gegaan op zoek naar een nieuwe Dymo Labelwriter en vond er eentje in de uitverkoop met5 daarnaast nog eens 20 euro geld terug en gratis 20 euro voor frankeermachine en die dus maar besteld, komt dinsdag en dan kan ik verder met mijn adresetiketten.
image001
Goed wij hebben nog wat zitten napraten en gerommeld op de pc, nu ga ik snel douchen en bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Was heel gezellig zaterdag! Jullie nog ontzettend bedankt voor de gezelligheid, het lekkere eten en alle testspulletjes! Over 1 van de drankjes heb ik net al een berichtje achtergelaten.

    Deed je Dymo het echt niet meer? 🙁 Balen zeg dat je een nieuwe moest kopen! Hopelijk blijft die het lang doen!

    We spreken snel weer af en ik hoor wel of je de trappen klim aan durft bij ons en natuurlijk mag Lianno dan met de Xbox spelen!

    Groetjes!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.