Superdag & pre mix drankjes testen

Donderdag 4 November
Heb vannacht redelijk goed geslapen en stond om 9 uur op, Johannes bleef thuis werken omdat hij om kwam in het werk en hij heeft veel telefonische afspraken die hier ongestoord kunnen.
Ik verzorgde deel van de dieren en toen was het tijd om naar de tandarts te gaan en wat een weer storm, regen pfff maar goed in de Canta zit ik mooi warm en droog.
Iedereen die mij een beetje kent weet hoe bang ik ben voor de tandarts en hoeveel stress dit met zich mee brengt, angstaanvallen, huilbuien, maar vandaag dus niet.
Bij de tandarts bleek het inderdaad een afgebroken kies en die heb ik meteen alten repareren zonder verdoving en was zo gedaan, apentrots ben ik nu op mezelf!
De andere kant is irritatie tandvlees er zit ruimte tussen de kies en daarom kan er van alles tussen komen en nu heb ik speciale miniborstels gekregen om het daar schoon te houden en spoelmiddel voor mijn mond, hopen dat het helpt.
Trots en met grote lach verliet ik de praktijk op weg naar apotheek om spoelmiddel te halen en toen snel door naar huis, lekker door de regen in de Canta.
Thuis gegeten en wat gerommeld en de nieuwe crewleden van ons forum geholpen en de oude begrijpen mijn beslissing en daar ben ik erg blij om.
Ik ben druk geweest met mijn Nintendo DS en de Nintendo DSI en het is gelukt wat ik wilde, helemaal blij!
Toen besloot ik nog even met de Canta naar de Blokker te gaan, in het centrum Canta geparkeerd en de rollator eruit gehaald en vervolgens gelopen naar de winkel en balen want wederom waren de schoottafels (harde plank met zak piepschuimballetjes eronder) uitverkocht.
Ik had er wel eentje maar die heeft Kuifje gesloopt en nu mis ik het tafeltje heel erg ik gebruikte het altijd in relaxstoel.
Maar goed maandag moeten ze er weer zijn en dus terug naar de Canta, rollator erin en helemaal dat me dat in een keer lukte en wederom vertrok ik op weg naar huis met een grote lach.
Het is een weekje van allemaal drempels die ik overwin, angsten die ik negeer en goede dingen die ik doe en dat geeft me super goed gevoel.
Ik kreeg e-mail dat ik nu weer een ander product gaan testen voor theinsiders, ik ga nu pre mix drankjes testen en krijg komende week een pakket ben erg benieuwd.
Dit is de precieze inhoud:
image001
•4 blikjes Smirnoff vodka – cola
•4 blikjes Smirnoff vodka-appelsap
•4 blikjes Gordons gin-tonic
•4 blikjes Captain Morgan spiced rum-cola
•Campagneboekje met exclusieve insider-informatie
•Mini-bekertjes om vrienden, collega”s en bekenden te laten proeven en hun eigen favoriete mix te stemmen
•Leuke gadgets en glazen van de merken
Nou dit was wel een bijzonder dagje en nu nog een uurtje tv kijken en dan ga ik lekker douchen en slapen, morgen weer Lianno halen en dan een heel leuk weekend voor de boeg.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

2 reacties op Superdag & pre mix drankjes testen

  1. San schreef:

    Goed zo Moon, ik ben trots op je! Fijn weekend.

  2. Baira schreef:

    Ik heb inmiddels de drankjes gekregen en ik denk jij ook wel. Nu is het aan ons om ze te gaan testen. Ik ben benieuwd welke het lekkerste is, misschien smaken ze allemaal wel lekker. Voor diegene die ze nog niet kennen, een aantal kun je al in de supermarkt kopen. Ze kosten rond de 1.30 euro heb ik gezien.
    Dit weekend gaan we dus vrolijk in en ik wens jou ook veel plezier met het Insider pakket.

Geef een reactie